Ideer til å selge vinyl dekaler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vinyldekaler er tilgjengelige i en rekke farger, former og størrelser. Dekalerne holder seg til nesten alle typer ren overflate, inkludert vinduer, biler, mapper og bokvesker. Når du bestemmer deg for å selge klistremerkene, vil du oppdage at du har en kundebase som inkluderer bedrifter, skoler og enkeltpersoner. Fordi du kan tilpasse klistremerkene slik at de passer til forskjellige grupper, garanterer du at kundene dine er fornøyd med det ferdige produktet. Vinyl decal salg ideer inkluderer hvor å selge de klistremerkene.

Online salg

Lag ditt eget nettsted som tilbyr vinyldekaler til salgs. Inkluder eksempler på de grunnleggende dekaler, inkludert de forskjellige størrelsene, farger og former du har på lager. Legg til informasjon om hvordan kundene dine kan tilpasse sine klistremerker til en bestemt begivenhet eller bedrift. Hvis du har premade klistremerker, som de med et slagord, uttrykk eller bilde på forsiden, inkluderer bilder av hver enkelt. Oppgi prisene nøye, inkludert eventuelle prisbrudd du gir for store eller store bestillinger.

Festivalsalg

Lag spesielle vinyldekaler for festivaler og andre arrangementer i ditt område. Inkluder datoen for arrangementet og annen relevant informasjon på forsiden av klistremerket. Lag flere typer, ved hjelp av forskjellige farger, skrifter og bilder. Hvis kundene ikke liker det opprinnelige designet, kan de finne et dekal de liker i dine andre design. Legg til andre klistremerker og dekaler til din messe, inkludert de med forskjellige fraser på forsiden, for å appellere til enda flere kunder.

Lokal Salg

Tilbyr blanke dekaler til salgs til lokale bedrifter, inkludert restauranter, butikker og nattklubber. Ta med blanke dekaler, samt noen designede dekaler, for å vise eiere og ledere hva du kan gjøre. Gi bedriftene en liste over priser og et visittkort, som viser nettsiden din. La kundene få vite at du fyller på bestillinger plassert over telefonen eller plassert på nettstedet ditt.

Vis ideer

Legg eksempler på arbeidet ditt på forskjellige skjermer, slik at kundene ser alt du har tilgjengelig. Dette er spesielt viktig når du selger frakoblet. Fest dekaler til store plastplater, skriv et tall under hverandre og organisere dekaler av disse tallene. Dette gjør det lettere å finne en når en kunde bestiller. Ta med noen få eksempler på de mer uvanlige måtene å vise dekaler på, for eksempel på bindemidler eller til og med på antikke melkekar eller andre glassartikler.