Regler for byggeplassen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidere og besøkende på byggeplasser må ha den riktige antrekk. Dette kreves først og fremst for sikkerhetsspørsmål. Arbeiderne på arbeidsplasser blir fortalt grunnleggende regler fra arbeidsgiverne om hva som er nødvendig for å ha på seg. Når besøkende kommer til jobbsteder, blir det ofte lagt opp skilt som informerer dem om hvilket klær som er nødvendig for å komme inn på byggeplassen.

Hensikt

Klærkoden for byggeplasser er først og fremst designet av sikkerhetsmessige årsaker. Den type klær som kreves av arbeidere og besøkende, er ment å beskytte disse personene mot farene ved byggeplasser.

Klær

De fleste byggeplasser krever at arbeidstakere bærer enten skjorter med korte ermer eller skjorter med lange ermer. Ingen ermeløs klær er tillatt. Hvis arbeidstakere har langermet skjorte, må de passe tett og ikke være baggy på noen måte. Baggy skjorter har potensial til å sitte fast i flyttbare maskiner og kan forårsake skade på arbeidstakere. Arbeidere og besøkende må også ha lange bukser i forhold til shorts. Lange bukser kan også bidra til å beskytte en arbeiders ben fra å bli skadet.

Beskyttende klær

De fleste byggeplasser krever arbeidere og besøkende å ha på seg harde hatter. Disse er å beskytte personer fra skader forårsaket av fallende gjenstander. Hardhatter er også designet for å holde arbeidstakernes hodene kule i sommermånedene. Sikkerhetsbriller er et annet grunnleggende krav til arbeidere som jobber med eller i nærheten av maskiner. Mange byggearbeidere er også pålagt å bruke sikkerhetshansker når de gjør visse jobber, for eksempel håndtering av tre. Hanskene beskytter en arbeiders hender fra splinter og andre skarpe gjenstander. Hansker er vanligvis rangert fra en til fem, hvorav fem er de tyngste. Byggeplasser anbefaler arbeidere å bruke hansker som er vurdert rundt to eller tre. Arbeidssko er en annen nødvendighet på byggeplasser. Byggeplasser krever vanligvis enten hardlodd eller ståltøyd sko eller støvler. Disse beskytter føttene mot skader forårsaket av stepping på skarpe gjenstander som negler.

Andre regler

Når arbeidere eller besøkende er i nærheten av eller bruker høyt maskineri, bør øreplugger brukes for å beskytte ørene mot skade. Hvis arbeidstakere har langt hår, bør det bli bundet tilbake for å unngå at det sitter fast i maskiner, og ingen smykker skal brukes på arbeidsplasser. De fleste byggeplasser krever arbeidstakere å ha på seg vesker, som er veldig lyse i farge. I løpet av dagen er de lyse fargene enkle for folk å se. Om natten er sikkerhetsvesterne reflekterende, slik at arbeiderne blir lagt merke til lettere.

Anbefalt