Hva er omfattende forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Omfattende forsikring er en type forsikringspolicy som gir omfattende dekning for uforutsette uhell. Det beskytter den forsikrede eller firmaet fra ting som skjer med deres eiendom eller virksomhet som er utenfor deres kontroll. Begrepet er oftest brukt til å henvise til omfattende bilforsikring.

typer

Det er mange typer omfattende forsikring. Disse inkluderer kommersiell forsikring, arbeidstakerens erstatningsforsikring og personlig forsikring. Imidlertid er omfattende forsikring for kjøretøy den vanligste typen. De fleste bilforsikringsselskaper har omfattende dekning. Det er så vanlig at begrepet "omfattende forsikring" antas å referere til omfattende bilforsikring med mindre annet er angitt.

Funksjon

Alle omfattende forsikringspolicyer har et dekningsmengde. Dette er det maksimale forsikringsselskapet betaler for å kompensere den forsikrede for et krav. Dette kan være noe beløp. Jo høyere dekning jo høyere er de samlede forsikringspremiene. Med bilomfattende forsikring er standarddekningsmengden vanligvis $ 100.000. Kunder kan be om å heve eller senke dekningstallet. Omfattende forsikringsdekning er noen ganger oppført under "eiendomsskade" på bilforsikring. Dette skyldes at den samlede forsikringsgrensen også gjelder for kollisjonsdekninggrensen.

betraktninger

Omfattende forsikringspolicyer har vanligvis fradrag. Dette er beløpet den forsikrede må betale for å avgjøre et krav før forsikringsselskapene bidrar med penger. Dette forhindrer en omfattende forsikringspolicy å bli brukt til små skader. Med bil omfattende forsikringspolicyer er en $ 500 fradragsberettiget standard. Kunder kan be om å heve eller senke fradragsberettiget beløp. Jo høyere fradragsberettiget, jo lavere er de samlede forsikringspremiene.

effekter

Omfattende forsikringer betaler for skader som skyldes ting som ikke er din feil. De beskytter deg mot tyveri, brann, hærverk og de fleste naturkatastrofer. Automobile omfattende forsikringer dekker de fleste ting som kan skje med kjøretøyet ditt når du ikke kjører det. Hvis noe skjer som følge av uaktsomhet eller handlinger, er det nødvendig med andre typer forsikringer som ansvar og kollisjon for dekning.

betraktninger

Forsikringsselskaper utelukker ofte bestemte årsaker fra omfattende forsikringspolicyer. Disse kan inkludere ting som flom, jordskjelv eller mugg. Sjekk alltid utskrift av en omfattende forsikringspolicy slik at du vet hva som er dekket og hva som ikke er. Hvis du er i fare for skade fra en utelukket årsak, kan du kjøpe ekstra dekning som gir forsikringsdekning for den spesifikke fare.

Anbefalt