Hvor mye penger gjør en hjemmevare?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En hjemmedesigner er en profesjonell som hjelper kundene til å visualisere og bygge deres ideelle hjem innenfor sine budsjettbegrensninger. Hjemmedesignere er i stand til å formidle sine ideer til klienter visuelt, som kan omfatte tegning eller kunstnerisk evne. Designere må være velbevandret i romlige relasjoner og bør ha stor kapasitet til kreativitet. Hjemmedesignere jobber selvstendig og som et team med byggere og arkitekter.

Lønn

Ifølge en rapport utarbeidet av Lønnekspert, hadde 10 av de store amerikanske byene Houston, Texas den høyeste årslønnen til hjemmedesigner på $ 76 602. Den gjennomsnittlige årslønnen for en hjemmedesigner ut av alle 10 byer - som også inkluderte Chicago, Illinois, Orlando, Florida, Atlanta, Georgia, Boston, Massachusetts, Phoenix, Arizona, Indianapolis, Indiana, Dallas, Texas, Charlotte, North Carolina og New York - New York var $ 66 516 pr. januar 2011. Dette er litt lavere enn gjennomsnittet for alle medlemmer av arkitekturfeltet, som hadde en medianlønn på $ 70 320 i mai 2008, rapporterer Bureau of Labor Statistics.

Definisjon

Hjemmedesignere, også kjent som bygningsdesignere, er ikke nødvendigvis arkitekter, da de ikke trenger å bestå de samme undersøkelsene eller få de samme lisensene. Hjemmedesignere jobber med klienter for å hjelpe dem med å designe sine enfamiliehjem. De vil ofte jobbe hånd i hånd med et lokalt byggfirma som de vet kan utføre de designene de har i tankene. Hjem designere må være velbevandret på alle områder av design og må ha sterk fysikk, matematikk og konstruksjon engineering ferdigheter å utmerke seg. De jobber i ekstreme miljøer og må kommunisere tydelig med klienter for å sikre at huset de bygger er det de ønsker sine kunder.

Trening

Hjemmedesignere begynner ofte med trening med en bachelorgrad i bygningsdesign eller arkitektur. Mens de er på skolen tar de kurs på emner som bygning, miljøkontroll, profesjonell praksis, design, grafikk og konstruksjon. Hjemmedesignere kan få tittelen på sertifisert profesjonell bygningsdesigner ved å gå gjennom tilleggstrening, jobbe med byggdesign i seks år og bestå av eksamen. De kan også bli fullt lisensierte arkitekter, som krever en bachelor i arkitektur, som tar fem år, eller en arkitekt arkitekt, som tar ytterligere tre år etter grunnutdanning. De med høyere utdanning som mastergrad kan være mer sannsynlig å motta en jobb over en mindre kvalifisert kandidat, og de kan få høyere lønn.

Outlook

Utsiktene for arkitekturrelaterte karrierer generelt er positive, da jobbene forventes å øke 16 prosent fra 2008 til 2018, rapporterer Bureau of Labor Statistics. Dette er raskere enn gjennomsnittet av alle jobber i løpet av det projiserte tiåret. Etter hvert som befolkningen øker, vil det være behov for å bygge steder for folk å bo. Som dagens hus blir eldre, kan nyere design og designere være nødvendig. Hjem designere som er dyktige i bærekraftig design kan være mest ettertraktede.

Anbefalt