Hvordan selge hjemmedesigner

Anonim

Hvis du er en erfaren designer av hjemmeplaner og design og ser etter måter å selge og markedsføre dine ideer på, er det noen få skritt du må ta for å få det til å skje. Nøkkelen til å selge hjemmedesign er å skape rimelige hjemmeplaner som er effektive i materialer og energi, og gir komfort og holdbarhet til villaeiere.

Lag en portefølje av hjemmedesign. Det første trinnet i å selge hjemmeplanene er å skape en arbeidsportefølje av alle dine design. Denne porteføljen inkluderer design, grafer, tegninger, bilder og et bredt utvalg av beskrivelser og planer som er enkle å forstå og følge. Din portefølje er din fysiske ideepakke. Det må være profesjonelt. Ta med et CV, referanser og eventuelle tidligere hjemdesignprosjekter du har fullført og solgt. Ha et visittkort alltid klart til å gi ut.

Lag en online tilstedeværelse. Målet ditt er todelt: å selge hjemmedesignene til arkitektoniske virksomheter og andre hjemdesign produsenter, så vel som til enkeltpersoner. Det er en god ide for alle hjemmedesignere å ha en nettside eller online tilstedeværelse som en blogg. Du ønsker ikke bare å markedsføre hjemmedesignene dine til store firmaer som kan selge dem til private og kommersielle kunder, du vil også nå disse målmarkedet direkte. Med et nettsted kan du begynne å markedsføre for alle publikum og opprette troverdighet gjennom velskrevne artikler og blogger. Del delvise prøveutførelser på nettstedet ditt. Du kan også starte et online forum og ta spørsmål, gi råd og forslag, og pakke hjemmedesign for å selge på nettet.

Selg dine motiver via e-bøker. Mange hjemmedesignprosjekter kan kjøpes via ebook. Vurder emballasje hjemme design ved kategorier som: log home design, viktoriansk stil hjemme design, country home design og så videre. Selg hver plan separat med alle tegningene og planene som følger med. Disse kan selges via nettstedet ditt, en Google-annonse, på Craigslist og på hjemmebyggerens nettsteder. Hvis du har en rekke hjem design under en rekke hjem stiler, bør du vurdere å starte en blogg på hver type og markedsføre dem separat. Vurder også nettsteder og blader i disse sjangrene, og markedsfør hjemmedesignplanene dine via klassifiserte eller vise annonser eller via bannerannonser på nettsteder.

Selg direkte til de store bedriftene. Lag en liste over selskaper som selger hjemmedesignplaner til bolig og kommersielle kunder. Kontakt disse bedriftene direkte og sett opp et møte eller, hvis de er i en annen stat, planlegg en telekonferanse. Noen av virksomheten kan også gjøres online. Finn ut hva som fungerer best for de ansvarlige, og vær fleksible for å møte deres behov. Husk at målet ditt er å selge hjemmedesignene dine til disse selskapene. De er allerede etablert og gir deg en markedsføringsvinkel i designverdenen. Hvis de liker jobben din og du har et godt forhold, vil de utvilsomt ønske å kjøpe mer av designene dine.

Vurder å sende inn ideene dine til hjemmedesignutgivere. Hvis du har nok hjemme design til å fylle en hel bok, kan du vurdere å kontakte en bokutgiver og få din bok med hjemdesign publisert. Bokutgivere betaler normalt avgiften for å publisere og markedsføre boken din. Disse bøkene kan da selges i store bokhandlere, og du vil ha et enda viktigere og troverdig dokument for å legge til din profesjonelle portefølje.