Small Business Grants for Convicted Felons

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grants spesielt for tidligere forbrytere er tilbakebetalingstilskudd for stater og ideelle organisasjoner for å hjelpe tidligere forbrytere å gå inn i samfunn. Småbedriftstilskudd, med mindre de spesifiserer at tidligere forbrytere ikke kan søke, er tilgjengelig for alle med en god ide og en profesjonell forretningsplan.

Planlegger

For oppstart av virksomheter utvikler du en forretningsplan og markedsplan før du søker etter kapital for å finansiere virksomheten. La en bedriftskonsulent gjennomgå forretnings- og markedsplanen for å finne ut om det er mulig. SCORE (Service Corps of Retired Executives) gjennomgår forretningsplaner gratis.

Forberedelse

Forskningsstiftelser, kirker, småbedrifter og bedrifter og ideelle organisasjoner eid eller drevet av tidligere forbrytere som kilde til mulig tilskuddsmidler. Gjennomgå forsiktig retningslinjer for søknad for å avgjøre om ex-felons er utelukket.

dedikasjon

Ex-felons med innovative forretningsidéer og en godt skrevet forretningsplan kan kontakte samfunnsledere, engel investorer og andre forretningsfolk til å markedsføre og få støtte for ideen. De kan også samarbeide med ikke-tidligere forbrytere for å nå sine forretningsmål og få tilskudd.

Advarsler og anbefalinger

Søknad om tilskudd har sjelden spørsmål om kriminell historie. Referanser, arbeidshistorie, forretningsopplevelse vil bli viktigere. Det er ikke nødvendig å avsløre informasjon med mindre det blir spurt. Presentere forretningsoppstartside på en profesjonell og forretningsmessig måte til potensielle investorer.