Den gjennomsnittlige kostnaden for å skrive forretningsbrev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Virksomhetsbrev er den mest profesjonelle måten å kommunisere med selskaper, enten individuelt, personlig eller fra egen virksomhet til en annen. Ordene i brevet er ikke den eneste komponenten som vil kommunisere for deg; Kvaliteten på papiret, bruk av brevpapir og leveringsmetode vil også vise brevets mottaker hvor viktig det er for deg å få forretningsmeddelelsen din på tvers. Sende forretningsbrev bør ikke sette for stor en buk i forretningsbudsjettet.

Papir

Kvaliteten på papiret ditt forretningsbrev skrives ut på, sier ganske mye om hvor viktig innholdet i brevet er for deg. FedexOffice, Staples og Office Max tilbyr en rekke elegante forretningspapir, og de kan også skrive ut firmaets brevhode på papiret før du legger til innholdet i brevet. Brevpapir anbefales for forretningsbrev siden det legger til skille og merkevarebygging i korrespondansen din. Velg et tungt, lyse hvitt papir; fjern av farget papir. Fra og med juni 2011 starter 24 pund papir med 25 prosent bomull på rundt 28 dollar for 500 ark.

formatering

Hvis du er ny til forretningsbrevstrykk, bruk en forretningsmall for å hjelpe deg med å formatere brevet. Tallrike maler er tilgjengelig gratis. Din tekstbehandlingsprogramvare har sannsynligvis også maler inkludert i det. Velg et format som er enkelt og autoritativt, med riktige marginer og linjeavstand.

Prooflesing og utskrift

Når du har fullført og korrekturleser ditt andre utkast til brevet, kan du leie en profesjonell korrekturleser eller redaktør for å gå over det. Det er viktig at brevet ditt er feilfritt. Prooflesingstjenester kjører i størrelsesorden $ 10 per time, fra juni 2011. Noen korrekturlesere vil belaste ved ordet, så shoppe rundt for å finne de beste prisene for dine behov. Å ha forretningsbrevet trykt av en profesjonell utskriftstjeneste, sikrer at den er levende og riktig justert. Det bør ikke være blekkflekker på brevet. Utskriftstjenester varierer fra $.08 til $.45 per side.

Leveranse

Når brevet ditt er polert og trykt, må du velge en passende leveringsmetode. Kjøp konvolutter som gir brevet ditt det nødvendige nivået av personvern, og ligger nært til kvaliteten og vekten av papiret du brukte til brevet. USPS-post er ofte det mest praktiske og minst kostbare alternativet for å sende brev. Hvis du trenger en bekreftelse på levering eller rush levering, kan du velge mellom USPS, UPS, FedEX eller DHL. Fra juni 2011 starter kostnaden på rundt $ 3 og går opp basert på hvor snart du trenger brevet som leveres, og hvis du sender det innenlands eller internasjonalt.