Slik byder du på et byggeprosjekt

Anonim

Prosessprosessen er en prosedyre hvor en bygningsutvikler eller hans representanter inviterer entreprenører til å søke om kontrakt for et prosjekt. Forslagene fra entreprenørene må sendes innen en bestemt frist, hvorefter utbygger vil sammenligne tilbudene og velge en egnet kandidat. Den endelige avgjørelsen om å tildele en kontrakt er vanligvis ikke bare styrt av tilbudt pris, men også av entreprenørers rykte i handel og deres tidligere faglige prestasjoner.

Klargjør et referanseblad der du samler informasjon om tidligere gjennomført arbeid, og gir telefonnumre til tilfredsstillende kunder og forretningskontakter eller foreninger. Referanselisten skal følge hvert forslag. Lagre mal på harddisken for fremtidige forslag og oppdater det regelmessig.

Skriv et følgebrev, og la mellomromene for foreslåtte priser være tomme. Lagre brevet som en mal på harddisken din for senere bruk.

Finn passende prosjekter for budgivning ved å søke på Internett-databaser for byggingstilbud, kontakte utviklere eller abonnere på lokale og føderale regjeringens e-postvarsler for åpne anbud.

Besøk hvert av de foreslåtte stedene og ta bilder. Lag dine egne skisser av fremtidens byggeplasser, og noter bemerkelsesverdige funksjoner, inkludert brønner og aksler, mulige underjordiske kabler og biohazards.

Vurder hvert prosjekt nøye før du lager et bud. Vurder din ledige arbeidskraft, teknisk utstyr og ekspertise, og sammenlign det med omfanget av hvert venture. Ta hensyn til forventet konkurranse og din nåværende arbeidsbelastning og kontantstrøm. Ikke kast bort tid på utarbeidelse av bud for prosjekter der du sannsynligvis vil bli overbudt, eller som du har problemer med å fullføre på grunn av andre forpliktelser.

Vurder kostnadene for den nødvendige arbeidskraften. Inkluder dine egne lønn og kostnadene for administrasjon, overhead og ekstern ekspertise.

Beregn kostnadene for nødvendige materialer og utstyr ved å sjekke dagens priser med leverandører. Bruk leienumre for utstyr, selv om du skal ta med din egen, da du må dekke for vedlikehold av maskinene.

Vurdere uforutsetninger, herunder ugunstige værforhold, mulige farer som nevnt under besøket, potensielt utstyr og materialmangel på grunn av høy byggaktivitet i området. Beregn de ekstra kostnadene disse nettstedsspesifikke omstendighetene kan medføre.

Definer dine fortjenestemarginer. Hvis du er usikker på beløpet, se på tidligere vinnende bud for byggeprosjekter for en lokal myndighet eller den føderale regjeringen, som skal være offentliggjort.

Overfør tallene til tilbudsskjemaet som leveres av kunden, eller lag ditt eget budsjett hvor du angir de beregnede kostnadene. Konstruksjonsbudsmaler er tilgjengelige for gratis nedlasting på Internett.

Send budforslaget ditt med et følgebrev og ditt referanseark innen fastsatt frist og vent på svar.