Slik setter du opp en vaskeri

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En nøkkelbeslutning for å sette opp et vaskeri er forretningsmodellen. De primære alternativene inkluderer: en franchise, en nøkkelferdig virksomhet eller fra begynnelsen. Dette hvordan fokuserer du på å starte fra bunnen av. Ved hjelp av denne metoden estimerer "Entrepreneur" -magasinet oppstartskostnader på $ 200.000 til $ 500.000. Eiere kan forvente stabil inntekt med generell befolkningsvekst. Potensielle eiere bør huske på at deres primære målkunder er boligboere, og bør jobbe med å utvikle kunderapport.

Finn et sted. Laundromats er et modent marked, som betyr at arenaen er overfylt med konkurrenter. De fleste vaskerimaskiner fyller ikke med kunder automatisk, så markedsføring vil være blant oppstartskostnadene dine. Detaljhandel er allerede tilgjengelig. Å bygge et vaskeri vil bety en høyere oppstartskostnad. Vurder et stripe kjøpesenter eller sentralisert beliggenhet. De fleste vaskeromater er minst 2.000 kvadratmeter.

Inkorporere og utarbeide skattedokumentasjon. Fullfør dette i forbindelse med den lokale forretningsmyndigheten. Forretnings- og byggetillatelser kan være påkrevd. Rådfør deg med en advokat under denne prosessen.

Utvikle en markedsplan og signere leieavtaler for vaskerier. Utstyret vedlikehold er avgjørende; det koster mer, men fungerende maskiner er en viktig del av kundeservice. Bestem om vasken vil ha ansatte. En eier kan fullføre de nødvendige vaskeoppgaver, som tar to til tre timer om dagen.

Bestem fasiliteter og timer. Laundromats i college byer er noen ganger åpne 24 timer. I tillegg har myntdrevne vaskerier i storbyer utvidet timer. Vurder å legge til trådløs tilgang, debet eller kreditt, mat og fjernsyn som ekstrafunksjoner. Foruten å være praktisk, har disse alternativene potensial til å gi ekstra inntekt. Legg til nødvendige tilbehør, for eksempel byttemaskiner, vaskemidler og tørketrommelautomater.

Tips

  • Omtrent tre fjerdedeler av eierne eier en vaskeri

Advarsel

Noen butikker opererer med tap for de første årene. Vannregninger og kloakkforbindelser kan koste opp til $ 250.000.