Modelleringsmuligheter i Houston

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I motsetning til populær mening finnes det mange modelleringsmuligheter utenfor New York City. Du kan være mindre sannsynlig å leve som en modell, og du må kanskje diversifisere, men du kan også finne arbeid i Houston, Texas. Oppdrag i mote og kommersiell utskrift, bane, katalog og salgsfremmende modellering er rikelig.

Live mote arbeid

Houstons varehus, og sine mindre butikker og klærbutikker, bruker lokale modeller for moteshow og mer intime bagasjerom. Det er også muligheter til å gjøre uformell modellering, som involverer tilfeldig blanding med potensielle kunder på arrangementer hvor mat og drikke vanligvis serveres. Uformell modellering gjør det mulig for forbrukerne å se på klærne nært og stille spørsmål om dem. Som en uformell modell vil du bli informert om informasjon knyttet til klærdesign, fabrikasjon og prising før starten av arrangementet. Selv om du sikkert kan nærme varehusene alene, vil et byrå kunne forsikre deg om at du har betalt standard Houston-priser for ethvert arbeid du utfører.

Moteutskrift

Klærprodusenter i Houston-området har også behov for katalogmodeller. Noen produserer kataloger en gang i året, andre gjør det sesongmessig. Veien til denne typen modellering er å sikre representasjon med et legitimt Houston-byrå. Se på Houstons byrås nettsteder og ring eller email dem for å se om de bestiller katalogarbeid. Mindre ofte kan butikkene ansette lokale modeller for lokal avis eller magasinannonsering. Disse jobbene er også anskaffet via et profesjonelt byrå.

Commercial Print / Lifestyle Modeling

Flere og flere selskaper og annonsebyråer ser etter hverdagslige mennesker for nettside, brosjyre, billboard og andre kjøretøyer. I Houston er en elitekrets av fotografer vanligvis ansatt for å skyte disse annonsene. Du kan prøve å gjøre deg kjent med disse bransjepersonellene og slippe av kortet med dem. Men sier Colette Cole av First Models og Talent Agency of the Woodlands, "Jeg anbefaler ikke å prøve å komme inn på (kommersielt trykkarbeid) på egen hånd." Byråer som førstemodeller har ikke bare forhold til talentkjøpere, de kan være i stand til å sikre bedre lønn for eventuelle jobber som oppstår.

Salgsfremmende / Trade Show Work

Fordi Houston er et mindre marked enn for eksempel Chicago, organiserer byråer som håndterer kommersielt trykk og motearbeid også salgsfremmende, messer og hendelsesoppdrag for deres liste. I Houston kan du bli sendt for å markedsføre et produkt eller en tjeneste til kunder i et utsalgssted eller på et utendørs arrangement. Utstillinger, som vanligvis holdes på slike steder som Houston Reliant Park Center og George R. Brown Convention Center, kan innebære å bemanne en messe for en klient, gi ut litteratur, registrere konferansedeltakere eller sikre en jevn flyt av fottrafikk gjennom møtestedet.