Ansattes ytelsesmål for vedlikeholdsmekanikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skriftlige prestasjonsmål gir arbeidstaker og arbeidsgiver et felles grunnlag for å forstå hva som forventes på jobben. Mange ganger er disse målene knyttet direkte til en ansattes årlige lønnsoppgang. For å skape en atmosfære der ansatte føler seg bemyndiget til å gjøre jobben sin bra, bør en veileder sette seg sammen med hver vedlikeholdsmekaniker og lage en liste over resultatmål som de skal møte innen årets slutt. Tilsynsførere bør sørge for at målene kan måles og dokumenteres, og at de realistisk kan oppnås for den enkelte medarbeider med hensyn til hans arbeidsoppgaver.

Kjøling, oppvarming og luftkondisjoneringsmekanikk

Oppvarming og klimaanlegg vedlikeholdsmekanikk installere og vedlikeholde rør, kanalarbeid, motorer og kjølemedier. De kan ha en daglig vedlikeholdsrute bestående av enten boliger eller kommersielle kunder.Disse typer mekanikk må sørge for at alle kjemiske kjølemidler skal skylles ut, fastslå at det ikke er lekkasjer i det mekaniske systemet, og sørg for at systemet fungerer riktig før du går videre til neste kunde. Et jobbmål for denne typen vedlikeholdsmekaniker kan lese, "Svar på alle kundeserviceanrop innen tre virkedager. Sørg for riktig fungerende klimaanlegg og kast bort alt kjølemiddelmateriale som beskrevet av selskapets retningslinjer."

Flymekanikk

Vedlikeholdsmekanikere som arbeider med fly må gjøre konstant vedlikehold mellom flyopptak og landinger, samt utføre en bestemt streng av tester basert på flyets alder og kjørelengde. Landingsutstyr, motorer, instrumenter og drivstoffledninger er alle inspisert og testet for å sikre en trygg flytur. Luftfartsmekanikere må sertifiseres av Federal Aviation Administration (FAA) for å opprettholde fly, og FAA krever også at flyvedlikeholdsmekanikk holder kunnskapen oppdatert med 16 ekstra timer med trening hvert annet år. Et prøveprestasjonsmål for en flyvedlikeholdsmekaniker er: "Sørg for 100 prosent i tide og nøyaktig vedlikehold i henhold til alle FAA-forskrifter og selskapspolitikk med nullfeil i prosessen."

Liten motor mekaniker

Med alt kraftutstyr som er tilgjengelig for å gjøre livet enklere, er det behov for småmotoriske mekanikere å vedlikeholde slike ting som gressklippere, motorsager, båtmotorer og skitt sykler. Vedlikehold av små motorer inkluderer slike oppgaver som å bytte olje, rengjøringsbremser og bytte ut tennplugger. En liten maskinmekaniker kan bruke følgende jobbmål: "Svar på 100 prosent av kundens forespørsler om vedlikehold av motorer innen en virkedag. Følg sjekklisten for å sikre at alle vedlikeholdsprosedyrer har blitt utført."

2016 Lønnsinformasjon for liten motormekanikk

Små motormekanikere oppnådde en median årslønn på $ 35.440 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden tjente små motormekanikere en 25 prosentpoengslønn på 27 940 dollar, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 45.260, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 79.300 personer ansatt i USA som små motormekanikere.