Hvordan få en billig 1-800-nummer

Anonim

Et 1-800 nummer er en type gratisnummer. Å få et 1-800-nummer for din bedrift kan være et smart forretningsflyt. Disse tallene hindrer kundene i å betale et gebyr når de kontakter deg, og et 1-800 nummer er den mest kjente typen avgiftsfritt nummer. Men hvis du kjører din bedrift på et stramt budsjett, kan du finne et billig 1-800 nummer, hvis du vil ha en i det hele tatt.

Finn ut hva du vil at 1-800-nummeret ditt skal være. Siden du bruker den lenge etablerte "800" og ikke en annen tre-tallskombinasjon, for eksempel "888" eller "855," kan valgene dine være begrenset.

Skaff en liste over gratisnummer tjenesteleverandører å velge mellom. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, mindre selskaper som eVoice, Phone.com, Grasshopper og Phone People og store selskaper som AT & T. Bruk SMS / 800-nettstedet (se Resources) for å få en fullstendig liste over leverandører.

Bestem hvilke gebyrer som belastes av hver av tjenesteleverandørene. Å sjekke med så mange som mulig kan hjelpe deg med å finne det billigste alternativet. Avgiftene kan inkludere en månedlig kostnad, samt en kostnad per minutt, noe som betyr at du betaler et visst beløp per minutt for samtaler som kommer inn i 1-800-nummeret. Det er her kostnaden virkelig kan begynne å øke. Forvente å betale mellom fem cent og 35 cent i hvert minutt.

Se over vilkårene for hver 1-800 tjenesteleverandør du vurderer. Vilkårene kan inneholde hvordan du kansellerer kontoen, tilleggsavgifter og kundeservice som vil være tilgjengelig for deg. Når du har funnet en leverandør som tilbyr deg det du trenger for den billigste prisen, gi dem beskjed om nummeret du vil ha, og leverandøren vil sjekke for å se om den er tilgjengelig. Leverandøren du velger, påvirker ikke tilgjengeligheten til dette nummeret.