Hva er fordeler og ulemper ved fabrikker?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du er i produksjonen av et produkt, er det vanskelig å se fabrikkene som alt annet enn positivt: De skaper arbeidsplasser, gir velstand og, viktigst, lager produktet som er livsnerven i firmaet ditt. Hvis du planlegger å åpne en ny fabrikk, er det viktig å huske at beboere og regulatorer i nærheten av det foreslåtte anlegget kan ha mer av et øye mot sine ulemper enn sine fordeler. Forståelse av begge sider av situasjonen kan hjelpe deg med å forberede deg på pushbacken.

Stimulerende økonomisk aktivitet

En av de viktigste fordelene ved fabrikker er at selv en relativt liten en er en motor som genererer økonomisk aktivitet. Fabrikken selv kan kilde noen av materialene lokalt, og både kontor- og produksjonspersonalet må kjøpe arbeidsklær, lunsjer og mange andre ting. De fyller sine tanker på lokale bensinstasjoner på vei til og fra jobb, og lastebiler - enten innkommende med råvarer eller utgående med ferdige produkter - vil gjøre det samme. Skatter betalt av ditt firma og dets ansatte vil bidra til budsjettet på hvert nivå av regjeringen, bidra til å yte tjenester til beboere og betale for infrastrukturen som gjør fabrikken mulig.

Jobb: En blandet veske

For en stor del av forrige århundre var en produksjonsjobb gullstandarden for blå-kraftsuksess - en dyktig og godt betalt jobb som ga en komfortabel levetid. Det er ikke nødvendigvis tilfelle lenger med automatisering og teknologi som reduserer både antall produksjonsjobber og de ferdighetene de trenger. Mens jobber i produksjon fremdeles lønner seg bedre enn ikke-produksjonsjobber for tilsvarende ferdigheter, har lønnene vært relativt stillestående eller har til og med gått ned i enkelte sektorer. Hvis fabrikken befinner seg i et økonomisk deprimert område, vil utsikter til jobber, jobber, bli møtt med entusiasme, men i mer velstående områder kan du møte negativ publisitet og politiske headwinds hvis de foreslåtte nivåene av lønn og fordeler ikke gjør det møtes med lokale forventninger.

Byrde på infrastruktur

En faktor for å dømme nøye er din innvirkning på den lokale infrastrukturen. Avhengig av den foreslåtte fabrikkens størrelse og behov, kan effekten være en ikke-faktor eller en absolutt avtalebryter. Denne effekten tar mange former. Hvis fabrikken øker trafikken dramatisk i sitt omliggende område, kan det føre til en utålelig belastning på lokale trafikkmønstre eller til og med fysisk på veiene og broer seg selv. Du kan også representere en konkurrent for begrensede ressurser: Din fabrikk kan for eksempel fjerne en avgjørende del av jordbruksmark, eller kreve en stor mengde vann i et område hvor det allerede er lite. Hvis bedriften din er i stand til å gi infrastruktur som blir brukbar av samfunnet - kanskje subsidiere en oppgradering til en lokal motorvei, slik at den kan bære det ekstra volumet ditt representerer - det kan redusere dette problemet eller til og med gjøre det til en positiv.

Vurdere miljøpåvirkning

En åpenbar potensiell ulempe ved fabrikken din er dens innvirkning på det lokale miljøet. Avhengig av hva du produserer og hvordan du produserer det, kan biprodukter av denne prosessen forurense den lokale jord, vann eller luft. Du må navigere i lokale, statlige og føderale ordinanser i varierende grad, og det er viktig å huske at regelverket vil sannsynligvis endres mange ganger i løpet av fabrikkens forventede levetid. Som en del av planleggingsprosessen kan det være forsiktig å overskride dagens forurensningsstandarder som sikring mot fremtidige begrensninger og kostbar revamping av produksjonsprosessen. Gå et skritt videre til bedre bærekraft ved å bruke mindre energi eller generere mindre avfall enn dine jevnaldrende for å unngå potensiell kritikk eller generere positiv publisitet for den foreslåtte fabrikken og merkevaren din.