Slik overfører du gjeld og eiendeler fra en bedrift til en annen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedriftsoverføringer sender gjeld og fordringer til andre selskaper for gevinster eller skattefordeler. Det overførende selskap kan velge å belaste sitt morselskap med gjeld for å øke sin nettoverdi. En eier av flere selskaper kan velge å overføre eiendeler fra en som likviderer eller går konkurs til en annen som opprettholder virksomheten. Moderselskapene får ofte både gjeld og eiendeler til de mindre enhetene som lukkes. Typene eiendeler og gjeld bestemmer hvordan de overføres.

Vurder virkelig verdi av finansielle eiendeler som ikke klarer seg godt for et aksjeselskap, for eksempel lån eller boliglån, eiendommer eid og aksjer som mister verdi. Overfør disse bedriftens eiendeler til morselskapet ved å selge dem til virkelig verdi. Bytt ut tapet på det lille selskapets side med penger fra salget for å øke verdien av den mindre enheten.

Overfør eiendeler som kjøretøy, eiendommer, aksjer og utstyr fra et likviderende selskap til et morselskap eller et annet driftsselskap eid av samme person ved å signere titlene, gjenkjenningsbrev. Betal alle skatter og gjeld i likvidasjonsselskapet før du får verdien av de gjenværende eiendelene vurdert for bedriftsoverføring.

Åpne et andre selskap og overfør eiendeler, for eksempel utstyr og varer, fra et selskap som vil bli innlevert for konkurs. Overfør aksjer fra selskapet til deg selv som eier og bruk villkortfritaket til å hevde det som personlig eiendom. Fortsett å gjøre forretninger med utstyr og forsyninger under konkursprosedyren. Bruk det nystiftede selskapet til å forbli i forretning eller selge det.

Tips

  • Bruk en tredjepart til å vurdere eiendeler med tvilsom virkelig verdi, for eksempel reelle eiendommer.

    Oppfordrings regjeringsorganisasjoner som presiderer over virksomhetsstrukturer for godkjenning av overføringer vedrørende eventuelle regulerte eiendeler som aksjer.

    Send varsel om bedriftens overføring av gjeld til alle skyldnere og lienhavere som identifiserer det nye selskap som er ansvarlig for forpliktelsene.

    Rapporter alle overførte elementer og utbetalinger fra de to selskapene til IRS.

Anbefalt