Hva er Sap PM?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

SAP PM er en modul fra SAP (Systems, Applications og Products in Data Processing) linje av forretningsløsninger. SAP PM er designet spesielt for fabrikkbruk.

Betydning

SAP (Systems, Applications, and Products) er et programvareselskap som tilbyr en omfattende rekke forretningsmessige løsninger. SAP-programvaren tillater bedrifter å optimalisere og strømlinjeforme forretningsmodellene for å arbeide med høy effektivitet. PM-modulen står for Plant Maintenance, modulen til SAP-programvaren som brukes til å strømlinjeforme planter og fabrikkmiljøer.

Funksjon

Plantvedlikeholdsmodulen i SAP-programmet inkluderer inspeksjonsforanstaltninger som etablerer arbeidstilstanden til et teknisk system eller en maskin. Modulen inkluderer også forebyggende vedlikeholdsforanstaltninger og reparasjonsforanstaltninger som er satt på plass for å opprettholde den ideelle tilstanden til hver maskin og gjenopprette dem til deres ideelle tilstand hvis de har blitt skadet.

Egenskaper

Plantevedlikeholds-modulen (PM) inneholder en rekke undermoduler, avhengig av hvilken type miljø modulen brukes til. Det finnes moduler for forebyggende vedlikehold, vedlikeholdsordrehåndtering, arbeidskontrollhåndtering, garantikravbehandling, informasjonssystemer, mobile scenarier og planlegging av anleggsvedlikeholdsprosjekter.

Anbefalt