Slik Stripe en ADA Parkeringsplass

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Americans with Disabilities Act krever at bedrifter skal inkludere funksjonshemmede parkeringsplasser i deres parkeringsplass. Disse tilgjengelige stedene må være nær den korteste ruten til en tilgjengelig inngang. Hvis det er flere innganger, bør de funksjonshemmede parkeringsplassene være jevnt fordelt mellom inngangene.

Bestem hvor mange tilgjengelige parkeringsplasser du trenger, basert på størrelsen på parkeringsplassen. For mange med 1 til 25 mellomrom trenger du en tilgjengelig plass og det må være en van-tilgjengelig plass. For mange med 26 til 50 mellomrom trenger du to tilgjengelige rom, hvorav en er van-tilgjengelig. For mange med 51 til 75 mellomrom trenger du tre tilgjengelige områder, hvorav en må være van-tilgjengelig. For mange med 76 til 100 mellomrom trenger du fire tilgjengelige steder, inkludert en van-tilgjengelig. For mange med 101 til 150 mellomrom trenger du fem tilgjengelige områder med en van-tilgjengelig. For mange med 151 til 200 mellomrom trenger du seks tilgjengelige mellomrom, inkludert en van-tilgjengelig. For mange med 201 til 300 mellomrom trenger du syv mellomrom, inkludert en van-tilgjengelig. For mange med 301 til 400 mellomrom trenger du åtte tilgjengelige rom, inkludert en van-tilgjengelig. For mange med 401 til 500 mellomrom trenger du ni tilgjengelige mellomrom, inkludert to van-tilgjengelig. For mange med 501 til 1000 mellomrom må 2 prosent av totalrommene være tilgjengelige, med en åttende av de som er van-accessible. For mange med 1 000 eller flere mellomrom trenger du 20 tilgjengelige plasser pluss en tilgjengelig plass for hver 100 totalt flekker over 1000, og en åttende av de tilgjengelige områdene må være van-accessible.

Forsikre deg om at bil-tilgjengelige steder oppfyller de foreskrevne kravene. Disse stedene må inneholde tilstøtende tilgjengelige ganger minst 5 meter bred for å sikre plass til rullestoler for å kunne komme ved siden av kjøretøyet. Disse mellomrommene må identifiseres med det funksjonshemmede skiltet og være på et jevnt underlag. Adgangskanalen må være tydelig merket på bakken. Tilgrensende flekker kan dele en tilgangsgang.

Pass på at du har det nødvendige antall van-tilgjengelige mellomrom. Disse mellomrommene krever en 8-fots bred ganggang ved siden av hvert sted. Det må også være en 98-tommers vertikal klaring for en varebil å parkere på stedet, og stedets skilt må indikere at den er "van-accessible".

Tips

  • Selv om det er vanlig å bruke blå maling for å skille mellom de tilgjengelige parkeringsplasser, er det ikke lovlig.