Slik rengjør du en salgsautomat

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Salgsvirksomheten kan være morsom og lukrativ. Du får til å lage dine egne timer, bestemme hvilke produkter du vil lager den med, og utvide ved å nærme steder for å la deg plassere maskiner på disse stedene. Ditt forhold til disse stedene er en viktig del av å holde maskinene der. Steder som mottar klager om at maskinene dine er skitne og rotete, vil ikke la dem forbli lenge. Å holde maskinene rene og skinnende vil tiltrekke seg kunder, samt bidra til å sikre en langsiktig plassering.

Elementer du trenger

  • Rengjør tørre kluter

  • Kluter som kan bli våte

  • Vindusvasker

Bruk tastene for å låse opp automatdørene. Hvis det er en topp, fjern den og tøm innholdet. Hvis det ikke er noen topp, åpne frontdekselet for å få tilgang til innsiden og glasset.

Bruk en fuktig, ren klut, tørk ned alle armer, hyller og mekanismer inne i maskinen. Kluten kan dempes med en lett, antibakteriell rengjøringsmiddel blandet i henhold til pakningsanvisningene.

Bruk en ikke-slipende glassrenser for å tørke glassdørens innside. Pass på at du tørker det før du lukker det, eller det kan gå streker og tåkefulle flekker.

Rengjør bunnen av maskinen. Hvis det er et brett som fanger de innkjøpte produktene eller et sted hvor væskeoverløp er samlet, rengjør området grundig med antibakteriell løsning. Tørk det med et rent, mykt, tørt håndkle.

Bytt ut alt produkt. Lukk døren. Rengjør utsiden av maskinen ved hjelp av en slitesterende rengjøringsløsning. Pass på at du rengjør endringsbeholderen og sidene og toppen av maskinen.

Tips

  • Når du fjerner produkter, grupperer du dem sammen for å lette dem igjen.

Advarsel

Ikke bruk en slitesterk rengjøringsmiddel, fordi det kan skrape maskinen permanent. Vær oppmerksom på luktene som rengjøringsløsningene dine utsender. Du vil ikke fornærme eller fornærme kundene dine eller ledelsen av virksomheten der maskinen er plassert.

Anbefalt