Hvordan lage en iPhone App og selge den

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du vil lage en app som legger til verdi for dine andre virksomhetstilbud eller opprett en app som fungerer som grunnlag for virksomheten din, gjør du en for iPhone har blitt lettere takket være verktøy rettet for ikke-programmører i iOS Developer-programmet. Nøkkelen til å tjene penger fra appen din er å få det til å skille seg ut fra de mer enn 1,2 millioner appene som nå er tilgjengelige i App Store.

Bli utvikler

Alle utviklere som ønsker å tilby apper i App Store, må registrere seg for iOS Developer Program. Programmet gir utviklingsressurser for programmerere og ikke-programmører likt, inkludert verktøy, videoer, dokumentasjon og kodende prøver for å hjelpe deg med å utvikle søknaden din. Du får også tilgang til en grensesnittbygger for å gjøre appen mer attraktiv og enkel for folk å bruke med drop-and-drag-knapper.

Test din app

Når du har utviklet appen, test den for å sikre at den fungerer som du vil. Bruke iOS Developer Program for å teste det på iPhone eller på en iOS-simulator. Simulatoren hjelper deg med å finne feil eller ytelsesproblemer i appen din som trenger mer arbeid. Programmet gir deg også tilgang til Apples teknisk support-team for å få hjelp til å forbedre koden og teknisk dokumentasjon om feilsøking av appen din.

Last opp appen

Før du kan selge appen din i App Store, må Apple godkjenne det. Les forskriftene i iOS Developer Programme og følg instruksjonene for hvordan du sender appen til vurdering ved hjelp av iTunes Connect. Etter at Apple godkjente appen, er du klar til å frigjøre den i App Store.

Sett pris

Prisen din app konkurransedyktig ved å undersøke lignende apper for å se hva de koster. Apper kan selge for så lite som 99 cent med Apple å holde 30 prosent av hvert salg. Macworld, et magasin om Apple-produkter, rapporterte at når en utvikler økte prisen på appen sin fra 99 cent til $ 1,99, doblet salget, noe som tyder på at kjøpere oppfattet den høyere priset appen som bedre kvalitet enn de andre billigere appene som er tilgjengelige. Nøkkelen er å eksperimentere med prisen til du kommer til det punktet hvor salget er stabilt.

Markedsfør appen din

Bruk skjermbilder og en sterk beskrivelse på App Store-siden din for å gjøre at brukerne vil ha appen. Ta tak i interessen med den første setningen i beskrivelsen din ved å nevne de viktigste fordelene med appen, siden det er alle leserne, med mindre de klikker for å lese mer. Oppfordre folk til å legge inn vurderinger for å få kjøperne til å føle seg trygg på å kjøpe appen din. Du kan tilby en grunnleggende versjon av appen din gratis for å få folk til å laste den ned og ta betalt for en oppgradert versjon med flere funksjoner. Marker appen på nettstedet ditt og gi koblinger til App Store for å kjøpe. Bruk sosiale medier innlegg og send pressemeldinger om appen til publikasjoner, blogger og nettsteder for å nå sine lesere.