Fordeler med å innlemme en Condo Association

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ofte vil en leilighetsforening ønsker å bli et selskap for å beskytte sine medlemmer mot ansvar og å få spesielle fordeler. Mens det er mange typer selskaper, kan en condoforening enkelt sette opp et aksjeselskap (LLC) for sine medlemmer. Mens det er mange fordeler med å inkorporere, er det noen hindringer det presenterer.

Hva er inkorporering?

Inkorporering er prosessen med å danne et foretak kalt et selskap. Et selskap er under loven i hovedsak behandlet som en person. Bedrifter kan enten være ideelle organisasjoner, bedrifter, idrettsforeninger eller, noen ganger, regjeringen til en by eller by.

Fordeler med å innlemme en Condo Association

Den primære fordelen ved å inkludere en condoforeningen er at selskapene er i stand til å beskytte de personlige eiendelene til alle involverte. Når en condoforening blir innlemmet, er hvert medlem av selskapet bare ansvarlig for så mye penger som de har investert i det. Som et resultat, hvis noe går galt og det er juridiske komplikasjoner, er de personlige eiendelene til folket i leilighetsforeningen ikke i fare.

Andre fordeler

Et selskap kan være underlagt ulike skatteregler, så enkelte utgifter fra en innlemmet leilighetsforening kan være fradragsberettiget. I tillegg foretrekker mange bedrifter, spesielt forhandlere, å gjøre forretninger med bedriftsregnskap. Innlemme en leilighet foreningen kan resultere i rabatter når du kjøper rekvisita.

Krav til innlemmelse

Innlemmelse av enhver organisasjon, inkludert en leilighetsforening, innebærer at visse regler og regler må opprettholdes. For eksempel må de offisielle vedtektene arkiveres med statskontoret. I tillegg må selskapet ha vedtaegter som følges. Et selskap må ha et årlig møte, og protokollen fra hvert møte må holdes.

Ulemper ved et selskap

I mange tilfeller er det en viss mengde papirarbeid som må arkiveres for en leilighetsforening som skal innlemmes. Det kan også være et krav for en oppløsningsdato (i hovedsak en dag da aksjeselskapet vil ende) eller regler for oppløsning (som for eksempel et medlems død). Som et resultat kan hendelser som virker irrelevante (for eksempel medlem som forlater foreningen) kreve spesielle arkiver og møter.