Personlige egenskaper som trengs for å være en zoolog

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Zoologer studerer dyr og har mange forskjellige roller. Noen er miljøzoologer og er ansvarlige for å beskytte dyrelivet. Noen jobber i det medisinske feltet og hjelper leger å bestemme seg for de beste metodene for omsorg når det trengs. Andre zoologer jobber i dyreparker og forskningsinstitusjoner der de forsøker å utvide kunnskapen om dyr og deres oppførsel. Selv om de jobber i forskjellige omgivelser, har zoologer alle liknende personlige egenskaper som gjør dem vellykkede på jobbene sine.

Kjærlighet til dyr

En zoolog skal generelt ha kjærlighet til dyr, men han må også kunne forbli objektiv. Forskning, håndtering og omsorg for dyr er en del av å være en zoolog, og det kan være en mer givende opplevelse hvis du har et mykt sted i hjertet for de dyrene du kommer i kontakt med.

Tålmodighet

Å jobbe med dyr, å bruke tid på å utføre forskning både på feltet og i laboratorier, analysere data og utdanne offentligheten om funnene deres, er alle oppgaver som krever mye tålmodighet, en personlig karakteristikk som kan gjøre en zoolog mer vellykket i jobben sin.

Fysisk form

Zoologer som er interessert i å utføre forskning på feltet, må være fysisk egnet og i stand til å bære pakker fulle av utstyr. Vandring, klatring og til og med svømming er noen ganger en del av en zoologist jobb.

Villighet til å gjøre feltarbeid

Feltarbeid kan være veldig farlig, da zoologer studerer løver, elefanter, haier og til og med slanger. Feltarbeid er ofte en stor del av å være en zoolog. Noen tilbringer lange mengder tid på å undersøke dyr i naturen, og kan enten reise eller til og med måtte bo i fjerntliggende områder. Miljøet kan variere mellom kaldt arktiske temperaturer til svømmende jungelen eller til og med tørr ørkenlignende forhold. Zoologer må være fleksible, villige til å reise og noen ganger også åpne for å leve med dyrene de studerer.

Organisert

En zoolog arbeider med teknisk informasjon og skal kunne holde nøye opptegnelser og diagrammer av dataene som kommer fra forskningen de gjør.