Hvordan bli et Mall Cop

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alle kjøpesentre har noen form for sikkerhet, inkludert omfattende innbruddsalarm og videoovervåkningssystemer, og de fleste ansetter levende sikkerhetsvakter for å patruljere lokalene.Mall sikkerhetsvakter kan komme fra mange forskjellige bakgrunner, fra plainclothes, off-duty politibetjent til pensjonister eller nyere high school grads jobber for en sikkerhetstjeneste som uniformed vekter for kjøpesenter. Noen kjøpesentre ansetter sine egne private sikkerhetsvakter, men de fleste kontrakt med store sikkerhetsfirmaer for å gi sikkerhetspersonell.

Spørre om sikkerhetsvaktpersonalstrukturen på kjøpesentrene du er interessert i å jobbe for. Hvis de ansetter sine egne sikkerhetsvakter som ansatte i kjøpesenteret, vil du søke om en sikkerhetsvaktposisjon direkte gjennom HR-avdelingen på kjøpesenteret. Hvis de har en kontrakt med et privat sikkerhetsfirma, få navnet på firmaet slik at du kan søke om det.

Fyll ut en søknad om et kjøpesenter for sikkerhetsvakt på den aktuelle personalavdelingen. Oppgi all nødvendig identifikasjon og annen dokumentasjon.

Fullfør alle søknadsprosedyrer. Nesten alle stater krever at sikkerhetsvakter sender en kriminell historiekontroll og en kreditthistorikkjekk for å bli lisensiert, og noen har tilleggskrav, inkludert narkotika- og polygraptester. De fleste kjøpesenterets sikkerhetsvakter er ubevæpnede, og å bli en væpnet vakt krever ekstra trening og lisensiering.

Tips

  • Enhver form for militær- eller rettshåndhevelse er generelt et stort pluss når man ser etter arbeid som sikkerhetsvakt, så sørg for å markere all relevant erfaring i søknaden din.

Anbefalt