Slik starter du en organisk rengjøringsvirksomhet

Anonim

Organisk rengjøring innebærer bruk av produkter laget med giftfri og organisk ingrediens for å desinfisere og desinfisere boliger og bedrifter. Noen mennesker bruker tjenestene til organiske rengjøringsbedrifter til å gjøre sin del for å beskytte miljøet, mens andre bruker slike tjenester fordi de er allergiske mot giftige rengjøringsprodukter. Selv om rengjøringsbransjen ikke krever at arbeidstakere blir lisensiert som en organisk rengjøringsvirksomhet, har vi kunnskap om hvilke naturlige organiske produkter som fungerer som erstatninger for standardrengjøringsprodukter, slik at du kan formulere effektive produkter for å holde kundenes hjem og arbeidsplasser rene og bakterie-fri.

Gi navn på din organiske rengjøringsvirksomhet og søk om et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer, eller EIN, i firmaets navn på nettstedet til Internal Revenue Service. IRS genererer EINs umiddelbart og sender deg oppfølgingbekreftelse via post. En EIN lar deg åpne bank- og kredittkontoer i firmaets navn. En EIN hjelper deg også med å holde din personlige og forretningsmessige finansiell informasjon skilt, noe som kan være nyttig når du sender inn selvangivelser.

Registrer virksomheten din. Besøk kommunens nettsted for å laste ned skjemaer for å søke om tillatelser som kreves for å operere din organiske rengjøringsvirksomhet lovlig, som varierer etter lokalitet. Noen jurisdiksjoner, for eksempel, kan kreve at du har spesielle tillatelser til å kjøre og parkere kommersielle kjøretøy som noen ganger brukes av rengjøringsselskaper som varebiler.

Kjøpe organiske, ikke-toksiske og biologisk nedbrytbare rengjøringsmateriell fra en leverandør av rengjøringsmidler. Du kan også blande dine egne organiske rengjøringsmidler ved å kjøpe organiske og naturlige ingredienser kjent for å fungere som rengjøringsmidler på din lokale helsekostbutikk. Slike ingredienser kan inkludere, men er ikke begrenset til, organisk eddik, organiske essensielle oljer, organiske sitroner og natron.

Start et nettsted. Lag en nettside med detaljer om din organiske rengjøringsvirksomhet på en bloggplattform. Inkluder informasjon som selskapets historie, tjenestene du tilbyr og tilbakemeldinger fra kunder, hvis du har en eksisterende vanlig rengjøringsvirksomhet. Du kan kjøpe et egendefinert domenenavn for nettstedet ditt for så lite som $ 10 per år, per juli 2011.

Design brosjyrer med informasjon om din organiske rengjøringsvirksomhet ved hjelp av desktop publishing-programvare. Inkluder informasjon om fordelene ved å holde hjem og arbeidsplasser giftig kjemisk-fri. Oppgi rengjøringstjenestene du oppgir, og hvilke typer rengjøringsprodukter du bruker. Ta med nettadressen din og kontaktinformasjonen på brosjyren og la potensielle kunder vite hvordan de får gratis prisopplysninger for dine tjenester. Ta din brosjyre og visittkort desktop publisering filer til en kopi butikk for utskrift i svart og hvitt eller farge.

Søk om medlemskap i handelskammeret. Å være et medlem av handelskammeret gir deg tilgang til lokale bedrifter som kan bruke tjenestene dine. Ta visittkort og brosjyrer til handelskamre for nettverksarrangementer for å utdanne medlemmer om din virksomhet og fordeler med organisk rengjøring.

Bank på dører. Å spørre potensielle kunder for ansikt til ansikt er fortsatt en effektiv måte å få forretninger på. Du kan leie et firma for å levere dine organiske rengjøringsvirksomhetsbrosjyrer fra dør til dør i boligområder og næringsliv, eller slå på dørene selv. Selv om noen synes å slå på dørene nervepirrende, kan du sette frykten til side for å hjelpe deg med å vinne virksomheten til kunder som foretrekker ansikt-til-ansikt-interaksjon.

Anbefalt