Hvordan bli en produsert hjemmekontor

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fabrikkede boliger er forhåndsbygd i bedriftens fabrikk, og monteres på hjemmemarkedet eller på kundens hjemmeside. Fremstillede boliger bygget siden 1976 gjenspeiler høyere byggestandarder som overholder føderale lover.

Enkeltdelte boliger er bygd i ett stykke og lastet til forhandler eller hjemmeområde. Hus med flere seksjoner består av fabrikkbygde deler som er montert på stedet. Fordi produserte boliger er fabrikkbygd med standardmaterialer og teknikker, blir hyttene ofte priset lavere enn tilsvarende store konvensjonelle boliger.

Elementer du trenger

  • Bedriftslisens

  • Gjeldende tillatelser

  • Salgsskattnummer (hvis aktuelt)

  • Selskapets salgsavtaler

  • Forhandler lisens

  • Forhandlerbinding sertifisering

  • Produsert hjemrekkefølge

  • Liste over lokale interiørdesignere

  • Animert tegnkontaktinformasjon

  • Annonsepriser og informasjon for avisannonser

  • Eventinformasjon for bedriftens nettside

Definer forretningsstruktur.Møt med en sertifisert revisor med forhandleropplevelse. Rådfør deg med en kommersiell forsikringsagent med lignende bakgrunn. Besøk din by eller fylkeskontor for å få tak i en forretningslisens, og å spørre om andre gjeldende tillatelser. Til slutt, spør statens Institutt for Inntekt hvis du trenger et salgsskattnummer.

Velg et passende sted. Velg et forhandlingssted som er praktisk å store motorveier og hovedveier. Sørg for at stedet har tilstrekkelig areal til å vise flere produserte boliger, og for å tillate kundene å spasere anlagt eiendom mellom hjemmene. Husk at et romslig utvalg av attraktive hjem er din beste annonsering.

Velg ditt produserte hjemmemarked. Flere store produserte hjemmebedrifter opererer salgssentre i ulike regioner. Undersøk hvert selskaps modellhjem på nettsiden sin, og snakk med bedriftens salgs- og forhandleravdelinger.

Velg det produserte hjemmebolaget som samsvarer med forretningsfilosofien din, og som gir de beste hjemmeverdiene. Gjennomfør salgsavtalen som gjør at forhandleren din kan representere selskapets produkter.

Hent statens forhandlerlisens. Det er ingen definitiv produsert hjemmekort som gjelder for alle femti stater. Ta kontakt med statens handelsdepartement og Institutt for motorkjøretøy for å finne ut hvilke byråer som håndterer produsert hjemmebutikklisens.

Som et eksempel, tillater staten North Carolina sine forhandlere årlig gjennom statens handelsdepartement. Det kreves en kausjon, sammen med en formell forhandler søknad.

Kjøpe dine produserte boliger. Plasser en bestilling som inneholder flere hjemmemodeller med varierte layouter og ferdigpakker. Velg boliger med ulike prispunkter designet for å møte markedssegmentets behov. Planlegg å utvide på populære modeller i fremtiden.

Dekorer og møt dine modeller. Arbeid med en interiørdesigner for å skape et innbydende miljø i hver modell hjemme. Bruk møbler, aksentstykker, teppe og innredning som gjenspeiler regionens karakter. Bestem om møblene er inkludert i prisen på hjemmet. Finn en lokal interiørdesigner gjennom American Society of Interior Designers:

Lei kunnskapsrik salgspersonell. Rekruttere salgsfagfolk med demonstrert suksess i andre salgsområder med høy dollar. Opplær staben din om dine boligers konstruksjon og verdi, og om selskapets filosofi og verdier for kjernevirksomhet. Endelig gjennomføre rollespilløvelser for å simulere ulike salgsscenarier.

Hold en Grand Opening feiring. Planlegg en Grand Opening Week i stedet for en en-dagers begivenhet. Lag daglige temaer for å holde kundene tilbake hver dag (for eksempel forskjellige bruksområder for ekstra rom eller lavpris innredning). Bestill animerte tegn for å tiltrekke seg familier med barn.

Planlegg en live fjernsynsradisjon, og plasser annonser i regionale aviser 'eiendomsavdelinger. Til slutt, tiltrekke deg nettlesere som er interessert i selskapets produkter ved å annonsere arrangementet ditt på bedriftens nettside.