Slik starter du din egen hjemmeleveringsservice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En hjemmeleveringstjeneste er en av de enkleste bedriftene for en ung entreprenør å starte alene. Det er lite oppsettskostnader, og det er en stor etterspørsel. Opptatt kontorarbeidere, nye mødre og pensjonerte menn og kvinner kan alle bruke litt hjelp hver eneste gang. Din utfordring, hvis du vil etablere en leveringsvirksomhet, er å få tjenestene dine foran dem.

Elementer du trenger

  • Kjøretøy

  • Datamaskin

  • Skriver

  • Mobiltelefon

Få deg et anstendig utseende og anstendig kjørerbil. Selv om du bør ha minst en SUV i tilfelle du trenger å hente større ting, vil en vanlig bil fungere bra for en oppstart hjemme levering service virksomhet.

Ta et gratis klippekunstbilde av en varebil eller leveringsperson og lage en flier som du kan legge inn på oppslagstavler og i avisen annonsere dine tjenester. Det bør lese "Hjemleveringsservice" på første linje. Legg deretter litt om hva du vil levere, ditt navn og hvordan du kommer til deg. Ta med noen detaljer om hva du vil bære - for eksempel hvis du har en vektgrense eller en avstandsgrense, oppgir du det.

Plasser flygeren på strategiske steder. Dagligvarebutikker er ideelle fordi folk elsker å bruke en hjemmeleveringsservice for mat. Pensjonister er også perfekte fordi mange av dem ikke kjører eller eier et kjøretøy.

Prøv å kombinere ærendene. Hvis noen ønsker en levering klokken 2 og noen andre ønsker en levering på 6, se om du kan levere den siste en litt tidlig. Spesielt i begynnelsen, kombinerer ordrer hjelper hjemleverandøren din med å spare penger.

Tips

  • Få en mobiltelefon og bruk den utelukkende for ditt hjemleverandørfirma. På den måten kan kundene dine nå deg når de trenger deg. Ikke nøl med å lade ekstra for oddetidsleveranser eller ferieleveranser.