Hvordan bli en gateleverandør

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan bli en gateleverandør. Et av de vanligste spørsmålene kommunene svarer på handler om å bli en gateleverandør. Gate messer er en fin måte å tilbringe en helg på. Gateleverandører er ikke bare matleverandører; Hendelser inkluderer antikviteter, klær, ansiktsmaling, vintage samleobjekter og alt annet du kan forestille deg. Nøkkelen til å være en vellykket leverandør er å få folk til å kjøpe det de ikke trenger.

Elementer du trenger

  • Tillatelse

  • tillatelser

  • Retningslinjer

Bestem om du vil gjøre det alene eller bli med i en gateleverandørorganisasjon. Disse organisasjonene kan hjelpe deg med lisenser og fornyelser, ID-merker, skatter, steder, billetter og kriminelle handlinger.

Få lisensiert før du begynner å selge eller kjøpe utstyr. Alle må søke på byens kommunale kontor. Hvis du selger på loppemarkeder, feriemarkeder og gatemesser, trenger du bare en midlertidig lisens.

Unnslipp behovet for en leverandør lisens hvis du kan bli klassifisert som en artist. Kunstnere selger sine kunstverk på enkelte gater. Håndhevelse av denne loven er vanskelig for myndighetene. Salg av smykker, håndverk, utskrifter og bilder betraktes ikke som kunstverk.

Skriv ned en tidsplan for hendelsene du ønsker å delta som gateleverandør. Det er viktig å finne ut av regnepolitikken til gatemesse, loppemarked eller feriemarkedet.

Bestem kostnadene for å reservere en leverandørplass ved eventyret. Stedet er alt.

Beregn om et lotterisystem for leverandørposisjon på en begivenhet er verdt den ukentlige stressen. Mange ganger har arrangementer en tidlig morgen lotteri for å gjøre overgangen fra sesongleverandører til ukentlige leverandører.

Les retningslinjene for street vendor for arrangementet ditt. Retningslinjene vil fortelle deg om avfallskasser, helseforskrifter, skilting, hundepolitikk og forsikring.

Forbered deg på å jobbe hardt. En karriere som gateleverandør er en vanskelig oppgave. Pluss av jobben din er at du vil kunne arbeide utendørs. Selvstendig næringsdrivende er også en bonus.

Advarsel

Pass på at du får alle de riktige lisensene og tillatelsene.

Anbefalt