Hvordan bli en ung mannlig modell i Atlanta, Georgia

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Modellering er en karriere åpen for folk i alle aldre, inkludert tenåringer. Bedrifter som ønsker å markedsføre sine produkter til mannlige tenåringer, trenger ungdomsmodeller til å gjøre det med hell. Inntreden i bransjen er vanligvis konkurransedyktig, men det er mulig å finne representasjons- og modelleringsarbeid i Atlanta, Georgia. Teen-modeller som er under 18 år må sikre foreldres samtykke før de kan søke arbeid i denne bransjen. Dette er nødvendig siden mindreårige ikke kan inngå bindende avtaler lovlig. Foreldreveiledning er også viktig i denne bransjen, som dessverre også er attraktiv for rovdyr.

Vurder ditt utseende ærlig. Modelleringsbyråer har vanligvis krav som potensielle modeller må tilfredsstille for en sjanse til representasjon. Elite Model Management, for eksempel, vil akseptere mannlige modeller som er 15 og eldre og mellom 5 fot 11 tommer og 6 fot 3 tommer høye. Behaviorale egenskaper, som motivasjon og en forpliktelse til arbeidet, er også viktige.

Studer modelleringsindustrien. Vær særlig oppmerksom på utskriftsannonser, rullebaneshow og tv-reklame med mannlige modeller. Bruk disse kildene til å lære hvordan mannlige modeller forventes å komponere seg og presentere produkter.

Lei en fotograf for å fotografere deg i ulike stillinger. Du kan også jobbe med en amatørfotograf, så mange profesjonelle modelleringsorganer i Atlanta aksepterer amatørbilder. Noen fotografer som også prøver å bygge en portefølje, vil fotografere potensielle modeller gratis eller til svært lave kostnader. Ta med foreldrene eller foresatte med deg når du møter noen du ikke kjenner.

Delta i åpne samtaler. Modellbyråer reserverer noen timer på minst en dag hver uke for walk-ins. Alle som ønsker representasjon på byrået, kan komme opp med en portefølje. En agent vil evaluere deg og dine bilder for å avgjøre om selskapet kan representere deg.

Send til byråer på nettet. Noen modelleringsorganer i Atlanta, som Click Models og Element Models, tillater modelleringskandidater å sende inn sin informasjon på deres hjemmeside (se Resources). Forvent å laste opp minst to bilder som skal inkludere et hodeskudd og et kroppsskudd.

Delta på mote arrangementer og viser med mannlige modeller for muligheten for å møte en agent. Dette er også muligheter for å studere fagfolk og lære av dem. Ta bilder med deg for å vise en interessert agent.

Les og forstå den vanlige modelleringskontrakten. Kunnskap om elementene i en god kontrakt vil bli nødvendig når et byrå er interessert i å representere deg. Foreldre eller foresatte må lese en kontrakt nøye for å forstå vilkårene. Småbarn kan ikke inngå bindende kontrakt.

Forbered deg på modelleringsarbeid. Byrået du registrerer deg med, kan sende deg til å ta noen profesjonelle bilder og delta i treningsklasser. I så fall er det ansvarlig for kostnaden. Når du er klar til å begynne arbeid, vil agent begynne å sende inn porteføljen til selskaper som trenger mannlige modeller for tilgjengelige prosjekter

Tips

  • Sjekk med Better Business Bureau hvis du er usikker på et byrås troverdighet (se Resources).