Hvordan finner jeg leverandører for en Online Apparel Business?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er ekstremt enkelt å finne leverandører for din online-apparelvirksomhet ved å gjøre et enkelt søk på Internett. Den vanskelige delen er å velge den rette. Det er mange svindel der ute, så vel som legitime selskaper som vil beholde det meste av fortjenesten til seg selv. Hvis du ønsker å velge en leverandør av klær som vil gi deg litt vri på rommet ditt, så du kan tjene penger også, er det noen få enkle trinn du må følge.

Elementer du trenger

  • Datamaskin med internettilgang

  • Skriver

  • Regnearkprogramvare

  • Papir

  • Highlighter

Velg en nisje. En av de viktigste avgjørelsene du må gjøre når du starter din online apparelbransjen, er den typen klær og tilbehør du vil selge. Hvis du for eksempel ønsker å tilby bare designer couture, kan du begrense søket for å ekskludere leverandører som fokuserer på sportswear. Også, hvis du vil selge designer couture, vil du finne leverandører for sko, vesker og annet tilbehør, eller vil du fokusere strengt på klær?

Bestem hvordan du sender dine produkter. Hvis du vil unngå å bli sittende fast med dyrt lager, velger du en leverandør som tilbyr drop shipping. I mange tilfeller trenger du ikke å bestille produktene dine fra leverandøren til du mottar en bestilling fra en kunde. De beste leverandørene som arbeider med, vil tilby å sende produktene direkte til kunden din i umerket emballasje, slik at kundene dine ikke har noen anelse om at produktet ikke kom direkte fra deg.

Bestem hvilken type avgiftsplan du har råd til. Noen klærleverandører vil belaste et ublu oppsettgebyr opp foran, mens andre belaster en pågående månedlig avgift. Hvis du ikke har et kontantbeløp på kontanter for å betale et oppsettgebyr, kan du foretrekke en månedlig avgift. Men hvis månedsavgiften er for høy, kan det være verdt det for deg, i det lange løp, å ta ut et småbedriftslån for å kunne bruke en leverandør av klær som belaster et klumpsummer foran. Også finne ut om leverandøren tilbyr en avgift rabatt til forhandlere som tjener en viss fortjeneste i løpet av en bestemt tidsperiode.

Start et regneark for å sammenligne klærleverandørene dine. Legg til navnet på hver leverandør til den første kolonnen. Tittel de andre kolonnene med hvert aspekt som vil påvirke din beslutning. For eksempel vil du trenge en kolonne for å vise om en bestemt leverandør tilbyr drop shipping. En annen kolonne kan være for kostnaden av programmet. Du kan også legge inn informasjon om hvilke klærdesignere og etiketter leverandøren tilbyr, samt hvor omfattende deres samlinger er, og hvor ofte de endrer beholdningen. Oppgi dataene for hver leverandør av klær du finner i de aktuelle kolonnene til du har minst 20-30 fra hvilken du skal velge.

Ring leverandørene. Finn ut deres kvalifikasjoner. Still spørsmål om hvor lenge leverandøren har vært i virksomhet og hvor lenge har det vært i klærindustrien. Spør om leverandøren har ansatte som er spesialutdannet på områder som mønsterdesign, mote og andre relevante felt. Også be om referanser og følg opp med dem for å spørre om deres spesielle opplevelser med leverandøren. Legg til denne informasjonen i regnearket ditt.

Skriv ut regnearket ditt og analyser tallene. Eliminere leverandører som er åpenbart dyrere eller mindre ønskelige enn de andre. Fremhev flere leverandører som er muligheter. Gjør din beslutning basert på fakta og grunn, i stedet for dine følelser eller følelser, for å begrense listen ned til bare noen få mulige apparatleverandører med hvem du ønsker å etablere et arbeidsforhold. Du kan finne en bestemt leverandør hvis klær du elsker, men sørg for at tallene legges opp før du velger å jobbe med dem.

Tips

  • I klærindustrien er drop shipping vanligvis veien å gå for en liten bedrift. Inventar har en tendens til å forfølge veldig raskt, og du kan bli sittende fast med en kostbar, umodern inventar hvis du prøver å lagre og sende deg selv.

Anbefalt