Slik åpner du et legemiddelrehabiliteringssenter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et legemiddelrehabiliteringssenter er som enhver bedrift i at den må være godt planlagt, finansiert, bemannet og markedsført, og som enhver bedrift må det være lønnsomt å holde dørene åpne. Imidlertid, i motsetning til de fleste andre virksomheter, drog rehabs en spesielt sårbar klientell med akutt, spesifikk og potensielt livstruende avhengighet, og må derfor vise seg å overholde strengere standarder og forskrifter for å åpne.

Kjenn loven

Føderale lover, inkludert amerikanere med funksjonshemninger og rehabiliteringsloven, styrer alle helsetjenesteleverandører i USA. Imidlertid varierer mange av lovene som regulerer rehabiliteringssenter, avhengig av hvor du skal åpne. For eksempel dikterer statsloven i Pennsylvania at sentre som administrerer metadon, ikke kan plasseres innenfor 500 fot av skoler og andre offentlige bygninger, mens Rhode Islands vedtekter ikke begrenser plassering. Forskning grundig og ikke overse de kommunale kodene; mens staten din ikke kan regulere hvor du åpner et rehabiliteringssenter for medisin, gjør din bys soneringskort sannsynlig.

Lisenser og sertifiseringer

Mens spesifikke bemannings- og utdanningsbehov varierer, forplikter hver stat at et medisinsk rehabiliteringssenter har en rekke terapeuter, psykiatere, sykepleiere og andre fagfolk på personalet for å kunne åpne. Vurder å samle folkene som vil holde lovlig påkrevde politikkposisjoner i senteret så tidlig som mulig i planleggingsfasen; deres innspill vil bidra til å sikre både samsvar innenfor deres kompetanseområder og brede perspektiver på høy kvalitet klientbehandling.

Nå ut

Det unike driftsmiljøet til et rehabiliteringssentral gjør det avgjørende å ha omfattende retningslinjer og prosedyrer på plass før åpningen. Søk råd fra rehab-fagfolk for å sikre at du har adressert problemer som besøk og røyking som er spesifikke senteroperasjoner. The Association for Addiction Professionals og National Association of Addiction Treatment Providers samt profesjonelle nettverk som LinkedIn tilbyr riktige muligheter til å koble sammen. Og i avhengighetsindustrien der enhver beslutning kan ha en dramatisk innvirkning på kunder og deres familier, vil det være en god veiledning å bygge et mentornettverk.

Endelig forberedelse

Fullfør forretningsplanen, sikre et sted for legemiddelrehabiliteringssenteret og få alle nødvendige lisenser. Vær nøye med markedsplanen din. husk potensielle kunder opplever svært vanskelige forhold; Det er viktig at annonseringen formidler sikkerhet og omsorg. Boligfasilitetene er vanligvis pålagt å passere helse- og branninspeksjoner og kan åpne når de får de nødvendige tillatelsene.

Anbefalt