Slik åpner du en barnehage for funksjonshemmede

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er tusenvis av voksen- og barnehagesenter over hele USA, og over 4 200 voksne sentre, ifølge National Adult Day Services Association (NADSA). Antall fasiliteter som inkluderer "funksjonshemmede" voksne og / eller barn er vanskelig å fastslå fordi det ikke er noen nasjonale lisenskrav.

Rådfør deg med lokale byråer for informasjon om hvordan du åpner et barnehage for funksjonshemmede. Mange stater krever barnehager for å akseptere mennesker med funksjonshemming, selv om det mer vanlige begrepet er "spesielle behov". Andre fasiliteter er dedikert utelukkende til personer med spesielle behov.

Kravene til lisens er delvis basert på amerikanerne med funksjonshemmingsloven (ADA). ADAs regler for bedrifter og myndigheter som gjør deres tjenester brukbare for personer som har spesielle behov, gjelder familie barnehjem. Imidlertid er det bestemmelser for "rimelig innkvartering" og "unødig økonomisk byrde" som kan tolkes annerledes av ulike statlige byråer.

NASDA utvikler at etterspørselen etter barnehager vil øke betydelig i fremtiden.

Elementer du trenger

  • Land eller en bygning

  • En lisens for å åpne anlegget

  • Ansatte sertifisert i arbeid med funksjonshemmede

Licensing

Ta kontakt med byrået i din stat som er ansvarlig for barnehagereglementet. En god kilde er et 50-statskart som du kan få tilgang på nettsiden til Ressursenteret for helse og sikkerhet i barneomsorg og tidlig opplæring (http://nrckids.org/states/states.htm).

Klikk på staten eller stater du er interessert i. Dette tar deg til noen svært lange dokumenter. Hvis det ikke finnes noe spesifikt dokument for barnehage for personer med spesielle behov, kan du søke etter "spesielle behov" eller "deaktivert" i ett eller flere av de andre dokumentene. Georgia har for eksempel dokumenter om barnehageinlæringssentre, barnehagehjem og barnehagehjem. California har informasjon spesielt om barnehage for barn som er mildt syke.

Hvis informasjonen er uklart, finn en barnehageekspert eller en advokat som kan hjelpe deg med å forstå det.

Finn ut statens regler for hvor mange som kan betjenes av anlegget ditt.

plassering

Undersøk antall barnehager i din foretrukne tilstand eller tilstand og antall personer de tjener ved å kontakte de aktuelle byråene. Det er en liste på http://nrckids.org/states/states.htm som inkluderer adresser og telefonnumre.

Telefon barnehager som tilbyr de tjenestene du vil tilby. Be dem deres priser for å betjene hver enkelt de tjener, så vel som om de får økonomisk støtte fra regjeringer og andre ideelle organisasjoner. Dette vil gjøre det mulig for deg å estimere potensielle inntekter.

Lær demografien til de lokalsamfunnene du vurderer å åpne et barnehage i. En god kilde er de lokale utviklingsdirektørene fordi de alltid prøver å lokke bedrifter inn i deres lokalsamfunn, og de oppgir regelmessig demografiske data i deres salgssteder. Skoler og pensjonssamfunn er også gode kilder.

Finn ut soningsloven i samfunnene du vurderer. Mange samfunn tillater barnehager i vanlige boligområder. Du vil kanskje bygge din nær steder der innbyggere og gjester kan handle, delta i etterskoleprogrammer, etc.

Finn stykker av land hvor du kan bygge anlegget ditt eller bygninger som overholder statlige lover for å imøtekomme funksjonshemmede. Forhandle salgs- eller leiepriser på tilgjengelige eiendommer.

Personale

Finn ut hvor mange folk du trenger å leie og hva det vil koste.

Telefon uteksaminere skoler som tildeler grader til personer som har blitt trent til å jobbe med pasienter med spesielle behov. Be deans og lærere i de aktuelle avdelingene for råd om hvordan du finner disse omsorgspersonene.

Plasser annonser i publikasjoner som disse omsorgspersonene og potensielle omsorgspersoner leser.

Intervju omsorgspersonene. Spør dem om deres erfaring, spesialisert formell utdanning og opplæring.

Leie personer som har kunnskaper om aktiviteter, ernæring, vedlikehold av bygninger, administrasjon og registrering.

Tips

  • Gjør telefonsamtaler i et forsøk på å finne ut om potensielle leier har den entusiasmen og tålmodigheten som trengs for å jobbe med potensielle kunder.

Advarsel

Finn ut om folk i samfunnet protesterer eller velkommen til barnehage. Lokale byledere og avisreportere er gode kilder til informasjon.

Anbefalt