Billigste måten å poste med leveringsbekreftelse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den billigste måten å poste med leveringsbekreftelse, hvis pakken din veier mindre enn fire pund, er ved å bruke førsteklasses post. Hvis pakken ligger innenfor noen få gram fire pund, er prioritetspost billigere og raskere enn første klasse. Fire prioriterte postpakker er tilgjengelige med faste priser for forsendelser i USA, Canada, Mexico eller internasjonalt. Det er ingen internasjonal leveringsbekreftelse.

Vurder førsteklasses eller prioriterte post.

Leveringsbekreftelse er bare tilgjengelig på prioriterte postbokstaver, førsteklasses pakker og prioritetspostpakker. Prioritetsbekreftelse for postbekreftelse er $ 0,70 fra 2010. Førsteklasses leveringsbekreftelse er $.80 fra 2010. Leveringsbekreftelsen registrerer dagen pakken ble levert med adressen til fraktstedet. Leveringsbekreftelsen registrerer også dato og klokkeslett for leveransen.

Velg en pakke.

Samle artiklene du planlegger å poste og bestemme hvilken størrelse boks eller konvolutt du skal bruke. Plasser elementene i esken og fyll i boksen for å sikre at innholdet ikke vil glide. Adresse pakken.

Veier pakken.

Veie pakken. Hvis pakken veier mindre enn fire pund, send den førsteklasses post med $.80 leveringsbekreftelse.

Velg en prioriterte postpakke til e-post i USA.

Hvis pakken veier fire pund eller mer, send den den prioriterte posten med $.70 leveringsbekreftelse. Porto for en prioritet-post konvolutt for et brev koster $ 4,90. En liten prioritets-postkasse koster $ 4,95 til post. Porto for en medium prioritet-postboks er $ 10,70. Porto for en stor prioritet-postboks er $ 14,50 i USA. Priser er aktuelle fra og med 2010.

Anbefalt