Slik bestemmer du byggeproblemer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Rivning er et stort prosjekt og krever mye planlegging. En gammel bygning er potensielt ganske usikker, og arbeidere må være forsiktig med å fjerne ustabile strukturer. De to grunnleggende typer nedrivning er manuelle, som involverer arbeidere som bruker individuelle verktøy og mekaniske, som bruker spesialmaskiner. Visse materialer, som asbest, kan være farlige. På grunn av sikkerhet og ansvar bekymringer, ansetter mange mennesker riving fagfolk.

Bruk en generell formel for å gjøre et ballparks estimat for nedrivningskostnader. "Building Journal" antyder multiplikasjon av mengden materiale som skal revet, for eksempel kvadratfot, ved rivningsgraden (bestemt av maskinens type og antall arbeidstakere) for å gi et estimat på hvor mange timer det vil ta å rive bygning.

For eksempel multiplisere tiden som er beregnet for prosjektet med $ 150 per time for lønn for arbeidstakere og utleieutstyr på $ 75 i timen. Legg til, si $ 200 for lisenser og forsikringsgebyrer, og deretter trekke ned hvor mye du regner med å hente, men reddende materialer fra den revolusjonerte bygningen.

Bestem kostnadene ved lisenser eller tillatelser, kostnader for bruksvarsling hvis noen, kostnader for å leie alt nødvendig utstyr og priser for et rivingfirma eller arbeidstakere hvis du ansetter eksterne fagfolk. Koble disse tallene til formelen din for å beregne nedrivningskostnader.

Undersøk hvilke materialer som skal fjernes fra hjemmet, med tanke på eventuelle farlige materialer som kan kreve spesiell håndtering og materialer som kan reddes. Finn ut kostnadene for fjerning av farlig materiale og verdien av bjelkede materialer.

Få en detaljert oversikt over hva som er inkludert og hva som ikke er i nedrivnings sitater. For eksempel er reisekostnader, forsikring, ruskfjerning og utstyrskostnader inkludert i estimatet?

Sammenlign estimater og be om henvisninger fra tidligere prosjekter, spesielt de som involverer strukturer av tilsvarende størrelse. Hvis et estimat er betydelig annerledes, finn ut hvorfor og sørg for at du ikke har gått glipp av noen viktige detaljer.

Tips

  • Ifølge Costhelper.com kan riving av et lite Midtvesten hjem på 800 til 1500 kvadratmeter ned til kjelleren kjøre $ 3000 til $ 8000, ifølge 2010-data. En ned-til-smuss-riving med tungt utstyr på et større hjem kan kjøre $ 25 000 eller mer.