Hvordan lage din bedrift en LLC

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et aksjeselskap (LLC) er en relativt ny form for juridisk forretningsstruktur. En LLC, som navnet tilsier, tilbyr begrenset ansvar beskyttelse til sine eiere, eller medlemmer som de kalles. Det er også skattefordeler for individuelle medlemmer av LLC som ikke er dobbeltbeskattet som følge av innlemmelsen. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å lære mer om hvordan du gjør virksomheten din til LLC.

For å få hjelp til å sette opp en ny bedrift som LLC, bør du rådføre deg med en bedriftsrådgiver som er tilgjengelig på ditt lokale samfunnsskole. Hvis du konverterer en eksisterende virksomhet til en LLC, må du konsultere en regnskapsfører for å avgjøre om det vil være skattemessige konsekvenser for inneværende år.

Bestem hvem medlemmene i din LLC vil være. Medlemmer er eiere av selskapet og kan være enkeltpersoner eller andre selskaper. En LLC kan også være et enkelt medlemskap i de fleste stater.

Sikre et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN) fra Internal Revenue Service (IRS). Du vil bruke dette nummeret til skattemessige formål.

Fil artikler av organisasjon med statens departement av statssekretæren. Arkiveringsavgiften varierer fra omtrent $ 100 til $ 200, avhengig av statens krav.

Fyll ut det aktuelle IRS-papirverket. Hvis du opererer som en person, vil du legge inn en liste C, E eller F i tillegg til den vanlige 1040-skjemaet. Men for flere medlemmer eller hvis medlemmer er selskaper, gjelder andre former. Sjekk med IRS eller din regnskapsfører for å fastslå den aktuelle innleveringsstatusen for LLC.

Tips

  • Ifølge IRS, "Sysselsetting skatt krav gjelder for LLCs på omtrent samme måte som andre typer bedrifter."

Advarsel

Rådfør deg med eksperter før du setter opp LLC for å sikre at du overholder statlige og føderale lover.

Anbefalt