Hvordan lage en liten bedrift profil

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En liten bedrift profil er et kort kommunikasjonsverktøy som bærer mye vekt. Enten du lager et nettsted, en Facebook-side eller en oppføring for en handelskatalog, er din forretnings profil en mulighet til å vise frem det du ønsker mest potensielle kunder og andre interessenter å vite om din bedrift. Dens korthet er både en fordel og en utfordring: det er lettest å holde leserens oppmerksomhet med en oppskrivning som ikke er urimelig lang, men den korte lengden skaper ekstra press for å uttrykke meningen tydelig og konsistent.

Typer småbedriftsprofiler

Den typen småbedriftsprofil du lager, vil avhenge av hvor den vil vises, og hvem vil lese den. En Facebook-profil vil bli lest av folk som er tankeløst surfing, så vel som andre som ønsker å lære noe om din bedrift. En profil på firmaets nettside vil mer sannsynlig bli sett av folk som er spesielt interessert i virksomheten din, og har tatt deg tid til å spore deg på nettet. Facebook-profilen skal være rettet mot å tiltrekke og beholde oppmerksomhet, mens nettsiden profilen kan starte med antagelsen om at en leser allerede har minst en minimal interesse for det du tilbyr. En profil som vises i en katalog for din bransje, vil inneholde profiler av andre lignende virksomheter, og folk som ser oppføringen din, vil være på utkikk etter en grunn til å kjøpe fra firmaet ditt i stedet for de andre alternativene. Denne profilen skal vise din dybde av kunnskap og erfaring, sammen med alt annet som gjør din bedrift unikt verdig til kundens oppmerksomhet.

Hva skal inkluderes i en liten bedrift profil

Det er ingen harde og raske regler som adresserer hva du må inkludere i din forretnings profil, med mindre du lager en som bruker en standardmal for en katalog der alle oppføringene følger et konsistent format. Uansett hvilken type profil du oppretter, inkluderer ditt firmanavn og kontaktinformasjon, samt en kortfattet og informativ beskrivelse av arbeidet du gjør. Gi også informasjon om alt annet som en potensiell kunde eller interessent kan finne interessant om din bedrift, for eksempel om du er eid av arbeideren eller om du var den første til å designe en teknologi som nå er mye brukt.

Tone of a Small Business Profile

Bedriftsprofilen din kan bruke hvilken tone du synes mest effektiv for å appellere til klientellet du prøver å tiltrekke seg. Hvis du brygger øl, vil språket ditt trolig være uformelt, selv om det kan inkludere jargong som ofte brukes i båtbransjen. Hvis du designer medisinsk utstyr, bør profilen din inneholde tekniske detaljer, og tonen skal være rettet mot å demonstrere ekspertise og overbevisende leger at dine ansatte er kunnskapsrike og produktene dine er nyttige og trygge.