Hvordan sette opp en jordemoderpraksis

Anonim

Fra og med 2009 er jordmødre involvert i om lag syv prosent av alle fødsler i USA. Selv om kvinner kan henvende seg til jordmødre og fødselssentre for å unngå klinisk innstilling eller medisinske inngrep forbundet med sykehusfødsel, er jordemor fortsatt en medisinsk faglig. Dette krever at du planlegger virksomheten din nøye for å beskytte både pasientene og deg selv.

Før du starter en jordemoderpraksis, må du ha riktig opplæring og sertifisering. En direkte opptatt jordemor (DEM) har opplæring bare gjennom lærling og fellesskapsbasert opplæring, ikke gjennom tradisjonell sykepleieutdanning. En sertifisert jordemor (CM) har en B.A. grad, har vitenskapelig opplæring, har fullført en jordemoderkurs og bestått CM-sertifiseringseksamen. En sertifisert sykepleier jordemor (CNM) har fullført en midwifery kurs i tillegg til trening som kreves for å bli registrert sykepleier (RN).

Lei en advokat for å hjelpe deg med de juridiske aspektene. Finn en advokat som kan hjelpe deg med den juridiske siden av bedriften din, for eksempel å holde deg oppdatert med forskrifter og skrive kontrakter som skal brukes hos pasientene dine.

Snakk med en forsikringsleverandør om feilbehandling. Selv om du kanskje ikke vil tenke på noe dårlig skjer, skjer det noen ganger feil. Malpractice forsikring vil beskytte deg hvis en av pasientene skulle suge virksomheten. Forbered deg på å betale heftige premier for feilbehandling forsikring, som kan koste titusenvis av dollar.

Finn en bygning for å holde fødselsenteret ditt. Med mindre du vil fokusere utelukkende på hjemmefødsler, er et fødselsenter sentralt for bedriften din. Se etter et sted som er tilgjengelig. Bygningen skal være stor, og du bør designe interiøret som et innbydende sted å føde.

Kjøp alt nødvendig utstyr. Du må lagre fødestedet ditt med senger, birthing bassenger, medisinsk utstyr og andre verktøy som er avgjørende for handel.

Vurder akkreditering. The American Association of Birth Centers akkrediterer birthing sentre, noe som betyr at de oppfyller foreningens standarder. Denne akkreditering kan være en komfort for potensielle kunder.

Annonser for kunder. Legg annonser i lokale aviser for å få kunder. Du vil også opprette et nettsted og sørge for at det plasserer seg høyt i søkemotoren. En annen måte at du kan få kunder, er å holde et gratis fødselsseminar som lærer om jordemødre og hvorfor det er et trygt alternativ.