Hvordan kjøre en vellykket bensinstasjon

Anonim

Hvis du drømmer om å jobbe for deg selv, vurderer å ta sjansen til småbedrifter. En bensinstasjon kan være en lukrativ forretningsvirksomhet. Fordi den er liten, trenger du ikke å bekymre deg for en stor stab. Dette er et pluss for enhver ny eier. Selv om det kan være stressende å holde fremtiden i egne hender, kan det også frigjøre å være din egen sjef og sette din egen tidsplan. Hvis du vurderer å åpne en bensinstasjon, bør du besøke lokale bensinstasjoner i ditt område og bestemme hva du liker og hva du ikke liker. Legg merke til de andre virksomhetenes feil, slik at du ikke gjør de samme.

Plasser bedriften din på et sted som får mye trafikk eller i et område som er i desperat behov for en bensinstasjon. En annen god beliggenhet er i nærheten av andre bensinstasjoner. Cliché''bransjen bringer virksomhet 'er ofte sant. Mange ganger vil en sjåfør trekke inn i en bensinstasjon, men se en billigere, eller en med kortere linjer over gaten og gå til den ene i stedet.

Sett opp et nytt skilt som leser "Under New Management" hvis du overtar en eksisterende bensinstasjon. Dette gjør at folk vet at hvis det var problemer før, ligger et annet styringselskap bak stasjonen nå, og forhåpentligvis er disse problemene borte. Nøkkelen er å bruke markedsføringsstrategier for å tiltrekke seg kunder. Kanskje vurdere å ha en "Grand Opening Sale." Kanskje ett merke av potetgull er å kjøpe en, få en gratis. Du kan også gi bort gratis kaffe om morgenen, og om kvelden tilbyr kundene en kupong for en gratis kaffe for hver fylling.

Forhandle med leverandørene dine for rabatter, og gjør deretter en del av det overskuddet over til kundene dine ved å redusere prisen på noe du selger.

Be din familie til å jobbe for deg til du får bensinstasjonen din fra bakken. Bare vær sikker på at du ikke bryter med noen arbeidslover. Dette vil hjelpe deg med å spare penger mens du ser etter en fast arbeidstaker som du kan stole på.

Fjern eventuelle gjenstander fra butikken din som ikke selger godt. Dette vil forhindre at bensinstasjonen ser gammelt og avtagende ut. Husk at visninger betyr noe, og du vil ikke at kundene dine skal tro at varene dine ikke er friske.

Opprettholde en ren bensinstasjon. Sørg for at toalettet er spesielt rent. Kunder setter pris på et rent toalett. Mange velger en bensinstasjon over den andre bare på grunn av renslighet.

Bruk samme detaljhandel taktikk du ser andre butikker bruker. Sett elementene som selger mest på enden av midtgangen. Sett billige ting som godteri nær registret. Sett dine sesongvarer i nærheten av forsiden. I sommermånedene kan du vurdere å flytte din frosne drikkemaskin i nærheten av inngangsdøren, og i løpet av vintermånedene beveger du varm sjokolademaskinen nær inngangsdøren.

Still regler for dine arbeidere og etablere roller. Gi dem en oppførselskode for å signere hvor reglene er tydelig angitt. Pass på at ansatte vet at du har ansvaret.