Slik bruker du et EIN-nummer og ikke et personnummer for kreditt

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Employer Identification Numbers (EIN) og Social Security Numbers (SSN) er begge former for Taxpayer Identification Numbers (TINs). De er begge vant til å registrere skatter, og de kan begge brukes til å søke om kreditt. De to tallene kan bli sammenflettet, spesielt hvis du bruker begge tallene med eget navn og adresse (for eksempel hvis du er eneeier). Nøkkelen til å bruke EIN til å åpne separate kredittkontoer er å etablere en egen identitet for virksomheten din.

Lag en egen identitet for virksomheten din. Dette bør ikke være knyttet til din personlige kreditt profil i det hele tatt. For eksempel, innlemme i en Limited Liability Company (LLC), eller registrer et fiktivt firmanavn (kalt en "Doing Business As" eller DBA). Å skape en egen bedriftsidentitet bidrar til å skape en egen kredittprofil.

Opprett en annen adresse enn hjemmeadressen din. Dette betyr ikke nødvendigvis at du må leie et kontor. Du kan åpne en P.O.Box. Du bør også få en egen telefon i firmanavnet ditt. Sørg for at bedriftsadressen og telefonen din er i samme tilstand som den du oppnådde et firmanavn fra i trinn 1. Å opprette en egen adresse og et telefonnummer bidrar til å etablere den separate identiteten med långivere. Faktisk vil mange långivere ikke åpne en kredittgrense for deg uten minst et firmanummer.

Åpne bedriftskonto med leverandørene og andre forretningsrelaterte virksomheter, bruk ditt EIN-nummer i stedet for SSN. Disse kontoene vil mest sannsynlig ha svært små grenser og være "30 dagers" kontoer, noe som betyr at du må betale regningen innen 30 dager. Betal disse på tid.

Åpne små forretningslån, bruk ditt EIN-nummer i stedet for SSN. Forsikre deg om at kredittene overføres til kredittforetakene (spør utlåner før du låner).

Tips

  • Det er viktig å holde de første regnskapene i god stand. Jo flere kontoer du betaler i tide, desto høyere blir kredittpoengene dine, og jo mer kreditt vil du kunne søke om å bruke din EIN i stedet for SSN.