Hva kalles egenkapital på et nonprofit balanse?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Nonprofit-enheter bidrar med store mengder tid, innsats og penger for å støtte et mylder av årsaker. Bidrag fra enkeltpersoner, regjeringer og bedrifter bidrar til å opprettholde disse organisasjonene, slik at de kan fortsette å gjøre gode gjerninger. For å sikre at midlene håndteres på riktig måte, må nonprofits opprettholde finansielle poster, inkludert en balanse for å registrere alle sine eiendeler og gjeld og ha en støttbar oversikt over egenkapitalen.

Nonprofit bedrifter

Det er flere forskjeller mellom for-profit og ideelle selskaper. Noen fordeler med ideelle organisasjoner er skattefritak og fradrag for kvalifiserte veldedighetsorganisasjoner basert på IRS retningslinjer. Begrenset ansvar og muligheten til å søke donasjoner for å støtte sine prosjekter er noen av de andre fordelene.

Noen ulempene med ideelle organisasjonsstrukturer inkluderer nødvendigheten av å holde flittige skatteoppgavene for donasjonskvitteringer og utgifter, og manglende kontroll av grunnleggeren (e) siden ideelle organisasjoner kan være pålagt ved lov om å ha et styre. Nonprofits må også holdes til visse regler og forskrifter, og årsregnskapet må gjøres tilgjengelig for offentligheten å gjennomgå og granske.

Balanseforskjeller

Balansen for en ideell enhet kalles en "finansiell stilling". I tillegg, siden en ideell organisasjon ikke har eiere, blir eierens egenkapital eller aksjonær egenkapital i stedet kalt "netto eiendeler".

Netto eiendeler

Regnskapslikningen av eiendeler minus gjeld er lik netto eiendeler gjelder for ideelle organisasjoner, som det gjør for profittforetak. Med andre ord, når et nonprofit trekker alle sine forpliktelser fra sine totale eiendeler, er det gjenværende enhetens netto eiendeler.

Netto eiendeler er delt inn i tre kategorier for ideelle organisasjoner, utpekt av personen eller enheten som gir donasjonen. Den første kategorien er ubegrensede eiendeler, som kan brukes eller brukes til utgifter eller prosjekter som ideelle organisasjonen velger. Midlertidig begrensede eiendeler kan være reservert for bruk under spesifikke forhold, for eksempel i en viss tidsperiode, og permanent begrensede midler er utpekt for bestemte prosjekter og ikke tilgjengelig for annen bruk.

Eiendeler og forpliktelser

Aktiviteten og forpliktelsene til en ideell virksomhet er ikke mye forskjellig fra en profittforetak. Typiske eiendeler til en ideell enhet inkluderer bygninger, land, biler, møbler og kontor eller annet utstyr. I tillegg er beholdning, kontanter, kundefordringer, sikkerhetsinnskudd og investeringer andre typer eiendeler som kan bli funnet på en nonprofit-enhetens oppstilling over finansiell stilling.

Noen typiske ideelle forpliktelser inkluderer gjeld, påløpte utgifter som lønn, avdragsbetaling for utstyr, kort- eller langsiktig lånebalanse inkludert boliglån, og uavlønnede inntekter for tjenester som ennå ikke skal utføres.