Hvordan opprettholde endringen i en stor organisasjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Organisasjonsendring kan være vanskelig, selv med riktig forståelse av organisasjonens kultur og hvordan folk vil reagere på det. Ved å arbeide for å forvandle organisasjonen til en som forandrer seg lett, men fortsatt er i stand til å forbli rolig og ikke overreact når den ikke burde, kan du spare tid, penger og jobber.

Opprettholde organisasjonsendring

Hvis du nettopp har implementert en endring, liten eller stor, bruk den momentum for å fortsette. Behold de aspekter av endringen du vet at du vil beholde, og fortsett å endre andre ting. Start en filosofi om kontinuerlig forbedring og ikke la ansatte få selvtilfredshet. Involver dem, og la dem foreslå endring også.

Sørg for at alle i organisasjonen vet om suksessene til tidligere endringer, noe som vil gjøre endringen populær og holde den på plass i organisasjonen. Det vil også sikre at noen av suksessene tilskrives det faktum at endring skjedde i det hele tatt. Hvis du gjør dette med hell, og gjør det klart hvordan forandringen gav fordelene til de ansatte i stedet for bare organisasjonen som en enhet, vil de være mer entusiastiske over eventuelle fremtidige endringer organisasjonen måtte gjennomgå.

Belønne medarbeidere for entusiastisk å vedta forandring. Atferd som oppfordrer forandring bør belønnes med bonuser, eller til og med bare mer personlig støtte. Ved å gjøre denne belønningen eller bonusstrukturen permanent, kan du bidra til å øke sjansene for at endringen vil bli en del av organisasjonskulturen i stedet for bare et sett av regler.

Endelig gjør du en del av organisasjonsstrukturen din. Hvis du har klart å forandre tankene til ledere og ansatte, har endringen vært vellykket, og de er sannsynligvis mer bidrar til å endre seg. Ikke gjør store endringer for ofte, og sørg for at de du gjør, er gode for bedriften som helhet. Publiser din innsats og belønn dine ansatte, og organisasjonen din er godt på vei til å være forandrings positiv.