Hva betyr polling i faksing?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Faksoppfølging innebærer kommunikasjon mellom to faksmaskiner for å be om og sende dokumenter. Det er et vanlig brukt verktøy.

Funksjon

Også kjent som «faks på forespørsel», kan faksoppfølging tillate en faksmaskin å ringe en annen faksmaskin for å be om lagrede dokumenter. Disse dokumentene kan bli forespurt etter behov eller planlagt på forhånd for å bli hentet med jevne mellomrom.

Prosess

Dokumenter skannes og lagres på en faksmaskin i en nummerert eller kodet rekkefølge som tillater en annen faksmaskin å hente en av dokumentene ved å ringe og be om dokumentet med nummer eller kode. Begge faksmaskinene må være på for valg av faksing på jobb. Dokumenter kan også hentes ved telefonforespørsel i tilfelle fakstjenester på forespørsel, slik at bedrifter kan sende tidsplaner, arkiverte dokumenter og annen nyttig informasjon.

fordeler

Polling kan brukes til å sende dokumenter i ekstremt åpningstid når faksmaskinbruk er lavere, og ringer kan være billigere. Funksjonen er praktisk for å sende store dokumenter som vanligvis kan knytte sammen en kontorfaksmasking i lengre perioder og for dokumenter som ofte skal sendes med jevne mellomrom, for eksempel daglig salgsrapporter. Faksavsporingstransaksjoner er også sikre fordi sendemaskinen kan skille mellom hvilken forespørselsmaskin som er autorisert til å motta informasjon. Dette er ulikt e-post, som ofte er tilgjengelig for publikum.