Typer treningsmateriell

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Opplæringsmateriell er viktig fordi de gir midler til å utdanne lærere. Mange treningsmateriell brukes til å lette læringsprosessen. Disse materialene velges vanligvis av en instruksjonsdesigner som forstår prinsipper og metodikker for voksenopplæring og instruksjonsdesign.

håndbøker

Opplæringshåndbøker brukes vanligvis i klasserom, og sidetallene varierer i lengde. Instruktør-ledede håndbøker er utviklet spesielt for instruktører. De ligner meget på studenthåndbøker, men det legges til ytterligere informasjon for å gjøre det mulig for instruktører å veilede klassen. Tilleggsinformasjonen kan være i form av notater, inkludert forklaringer som instruktøren kan gi i klassen og / eller detaljer om aktiviteter for å hjelpe en instruktør under tilrettelegging av opplæring.

Jobbhjelpemidler

Job hjelpemidler gjør det mulig for elevene å ha "riktig informasjon, til rett tid, i riktig format og på riktig sted." Job hjelpemidler kan være små brett som forklarer koder, metoder for å fullføre prosesser på jobb eller korte forklaringer på hvordan En kundeservicerepresentant bør for eksempel svare på en kunde i et call center-miljø.

Forfatterverktøy

Mange bedrifter bruker off-the-shelf authoring verktøy eller programvare for å designe opplæring i et e-læring / web-basert eller datamaskin-basert miljø. Forfatterverktøy er mye brukt fordi de gjør det mulig for elevinteraktivitet med elever på forskjellige steder og akselerere utveksling av informasjon. Noen forfatterverktøy inkluderer Adobe-produkter (selv om noen tidligere er Macromedia-produkter) som: Acrobat, Adobe Connect, After Effects, AIR, ColdFusion, Design Premium, Dreamweaver, Flash Builder, Flash Professional, Flex, Illustrator, InDesign, LifeCycle Enterprise Guide, Photoshop og Photoshop Elements. Du kan kjøpe disse produktene separat eller i en pakke kjent som en "Creative Suite", ifølge Adobe.com. Andre verktøy inkluderer Adobe Captivate, TechSmith Camtasia og TechSmith Snagit skjermopptaksprogramvare med lyd- og videofunksjoner, og Articulate. Microsoft authoring verktøy for trening inkluderer Word, PowerPoint, Excel, Publisher og Visio.

Verktøy for trening i klassen

Tilbake til det grunnleggende; Alt begynte med overheadprojektorer og presentasjoner utført med Microsoft Powerpoint-lysbilder. Disse treningsmateriellene brukes fremdeles i dag, spesielt for store publikum. Ekstra treningsmateriell inkluderer elementer som brukes til å utføre opplæringsopplæringer og treningsaktiviteter, for eksempel flash-kort, en ball eller et egg for spill eller flipover, tavler, tørkebrett, papir, papirclips, post-its, markører, blyanter og lim.