Slik gjør du planlegging for hjemmets helse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hjemmeplein er forskjellig fra andre helsealternativer fordi sykepleieren eller medisinsk profesjonell reiser til pasientens hjem i stedet for pasienten som reiser til sykehus eller legekontor. Profesjonelle som arbeider i helsetjenester i hjemmet står overfor utfordringer med planlegging og kan løpe inn i problemer knyttet til reise eller ikke å komme seg fri. Det er planlegging alternativer som kan gjøre en hjemmepleis gruppe mer effektiv.

Elementer du trenger

  • Hjem helseprogramvare

  • Datamaskin

Få noen foretrukket hjemmeplease planlegging programvare. Dette er programvare som er spesielt utviklet for medisinske fagpersoner eller grupper som jobber i helsevesenet. Installer programvaren på datamaskinen.

Skriv inn tidsbegrensede forespørsler umiddelbart etter innsending. Programvaren vil automatisk holde sykepleier eller profesjonell ledig på de dagene de ber om når den har blitt lagt inn i programmet. Avanserte planleggingsalternativer varierer litt mellom programmer og har forskjellige tidsbegrensninger, men de fleste vil få noen måneder på forhånd tilgjengelig.

Angi planleggingsparametere. Dette betyr at firmaet eller sykehuset setter en standard for sykepleiere eller medisinske fagfolk til å møte, som minimum timer eller dager.

Skriv inn pasientinformasjon. Denne informasjonen gjør det lettere å planlegge hvilke fagpersoner som håndterer hvilke pasienter og sørger for at fagpersoner ikke reiser for langt for å komme til neste pasient.

Vis en kopi av timeplanen hver uke for sykepleiere og medisinske fagpersoner å konsultere hvilke boliger de skal til, hvor hjemmet er, tidsrammer for pasientomsorg og annen informasjon som sykepleiere eller medisinske fagfolk trenger.