Slik starter du en bedriftsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å åpne en ny virksomhet vil kreve å utføre flere foreløpige skritt for juridiske og praktiske formål. Forretningsrom, forretningslisens og markedsføringsmateriale vil være nødvendig for å komme i gang. Å skaffe kunder eller kunder for produktene eller tjenestene vil trolig være den mest utfordrende delen av å få bedriften til å pågå. Hver bedrift vil ha utfordringer og tilbakeslag i begynnelsen, men ved å arbeide gjennom en velorganisert plan, kan disse hindringene overvinnes. Fremfor alt, be om hjelp fra veiledere i både lokale og nasjonale bedriftsorganisasjoner.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Bedriftslisens

  • Kontor eller detaljhandel plass

  • Datamaskin

  • Arkivskap

  • skrivebord

  • Forretningsmøbler

  • Forretningsarmaturer / skjermer

  • Forsikring

Forberedelse

Forskning hvilken type virksomhet som skal lanseres. Snakk med eksperter for å få råd om behovet for bestemte produkter eller tjenester. Lag en forretningsplan for å vurdere med veiledere. Velg et sted for detaljhandel eller kontorlokaler som det første offisielle trinnet i å åpne en bedrift. Få en bedriftslisens så snart som mulig.

Snakk med banker eller kapitalinvestorer for å skaffe finansiering. Besøk en advokat for å sette opp virksomheten som et eierskap under en enkelt eier eller som en aksjeselskap for et partnerskap. Innlemme virksomheten med minst to andre prinsipper, hvis advokaten anbefaler denne typen juridisk struktur. Vær forsiktig med å bruke for mye penger i å sette opp en bedrift, siden kapital vil være nødvendig for å kjøpe varer, betale leie og ansette ansatte.

Sett opp det fysiske forretningsområdet med skrivebord, en eller flere datamaskiner og filskap. Bestil forretningsmøbler som passer til plassen. Installer forretningsarmaturer, for eksempel tellere eller displaytilbehør for å forberede plassen til faktiske kunder eller kunder. Be venner og kollegaer å gjøre en gjennomgang for å skape scenarier for hvordan virksomheten skal fungere på åpningsdagen.

Intervju og ansett ansatte, om nødvendig. Begynn å trene ansatte om hvordan du kan hjelpe med markedsføring, å håndtere kunder eller administrere en butikk. Hjelpe medarbeidere å forutse hva som forventes fra dem på en daglig basis. Hold noen innledende møter til brainstorm for ideer om hvordan virksomheten skal fungere i å betjene nye kunder. Tillat ansatte å stille spørsmål og komme med forslag, hvis ønskelig.

Arbeid for å få alle varer eller tjenester på plass for å begynne å gjøre forretninger. Forbered deg på å selge produkter, for eksempel ved å strøke butikken med varer. Forbered deg på å selge tjenester, for eksempel rørleggerarbeid eller elektrisk arbeid, ved å skaffe alle nødvendige lisenser og sjekke med lokale myndigheter om koder for å yte slike tjenester.

Tips

  • Be mentorer å lage en liste over utfordringer som skal overvinnes. Få dem til å undersøke prisstrukturen for kunder eller kunder, og oppgi om disse prisene virker konkurransedyktige. Se på problemer med å bestille unike varer eller sesongbaserte varer for å overvinne hindringer med disse problemene tidlig. Sett opp virksomheten for å løpe så jevnt som mulig når dørene er offisielt åpne.

Advarsel

Ikke glem å skaffe deg passende forsikringspolicyer som omfatter ansvarsproblemer med den fysiske bygningen, ansatte og kunder. En rettssak kan undergrave den finansielle helsen til den nye virksomheten, så snakk med andre bedriftseiere og en forsikringsagent for å treffe hensiktsmessige beslutninger om forsikringsbehov.

Anbefalt