Hvordan starter jeg en dekkbutikkvirksomhet?

Anonim

US Department of Transportation's Statistical Records Office rapporterer at fra og med mai 2009 er det over 71 millioner registrerte kjøretøyer i USA. Dekk er nødvendig for hver sjåfør, så de forblir i konstant etterspørsel. Hvis en gründer ønsker å kapitalisere seg i markedet for auto deler og serviceindustrien, kan de åpne en dekkbutikk med litt forskning, en plan og et forretningslån.

Se etter detaljhandel steder for å imøtekomme din dekk butikk. Kontakt en kommersiell eiendomsmegler og spør om de kan gi deg en liste over egnede utsalgssteder for en dekkbutikkvirksomhet. Ikke bare er de kjent med tilgjengelige forhandlingssteder, de vil også kunne hjelpe deg med å velge et sted som oppfyller OSHA krav, EPA krav, og har ingen miljøproblemer (hver stat har standarder for bedrifter som håndterer kjemikalier og farlige materialer - fordi dekkbutikker ofte tilbyr andre tjenester, for eksempel oljeskifte, vil de bli underlagt forskrifter). For eksempel krever delstaten Ohio 42.000 underlagsplassering for bilverksteder.

Gjør markedsundersøkelser. Se gjennom handelstidsskrifter og utfør Internett-forskning på de bestselgende merkene og deres markedsandel. Det vil være viktig ikke bare å tilby populære merker, men å tilby en rekke produkter til kundene dine.

I tillegg må du ringe produsentene eller leverandørene deres for å se om de krever en minimumsopprinnelsesbestilling eller har begrensninger for markedsmetning (dette er begrensninger som tilbys av forhandleren av produsenten eller leverandøren som forbyder for mange forhandlere å tilby det samme produktet på ett sted fordi det reduserer salgsmengder).

Ha en forretningsplan skrevet. Ha en forretningsplan forfatter utarbeide en forretningsplan for ditt dekk forretning. De vil sannsynligvis trenge en proforma-erklæring fra en sertifisert offentlig revisor (CPA) for å skrive en forretningsplan. Proforma-erklæringen gir overskuddsprognoser og utgifter, mens en forretningsplan beskriver hvordan virksomheten vil være juridisk strukturert og angir hvordan virksomheten skal annonseres og drives.

Søk om en liten bedrift lån. Småbedrifts utlåner kan bli funnet gjennom Small Business Administration (SBA). SBA låner ikke direkte til bedrifter, men gir informasjon om långivere og gir retningslinjer for hva du kan forvente når du søker om et forretningslån. De fleste virksomheten lån långivere vil kreve en forskuddsbetaling og / eller sikkerhet av søkeren.

Anbefalt