Fundraising Ideas for Chamber of Commerce

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ditt handelskammer må arbeide for å få eksponering for organisasjonen og oppfordre bedrifter til å bli medlemmer. Kammeret ditt må også tilby attraktive fordeler til medlemmene mens de markedsfører sine virksomheter effektivt. En del av oppgaven med å holde kammeret flytende er gjennom intern innsats og fellesskapshendelser. Vurder disse innsamlingsidéene for å bygge inn inntekter for gruppen din.

Chamber-Wide Cookbook

Uansett hvilke bransjer du betjener, få alle medlemsbedriftene involvert ved å sende inn en oppføring for en kokkekokbok. Send ut et varsel som ber om at bedrifter skal sende inn deres favorittkontoroppskrift for publisering. Tillat bedrifter å ta ut annonser og sponsere flere sider i bøkene. Marker kokebøkene i hele databasen, sørg for å ta med dem til spesielle arrangementer. Vinterferier, den fjerde juli og andre matfokuserte hendelser er ideelle tider for å vise bøkene for kjøp. Publiser en ny kokebok årlig som et forventet fundraiser til samfunnet.

Nettverksarrangementer

Bruk nettverksmuligheter til kammerets fordel. Spør en lokal forretningssted for å være vert for nettverksmiksere, og sørg for uformelle paneldiskusjoner for en liten inngangsavgift. Bruk arrangementet for å tillate utveksling av visittkort, samtidig som du henter penger til organisasjonen. Oppføring avgifter kan være så lite som en $ 5 for medlemmer eller for $ 25 med drinker og hors d'oeuvres. Plan for at nettverksarrangementer skal være engasjerende og interaktive, og legge til rette for hvordan folk kan møte hverandre, for eksempel gjennom scavenger hunts, lås- og nøkkelhendelser eller løpende tegninger. Sikre tiltalende premier - for eksempel spesielle arrangementskort eller luksusgaver - for å raffle auksjonsstil til deltakerne for å øke inntektene til kammeret ditt.

Fellesskap-brede hendelser

Planlegg store arrangementer som er åpne for samfunnet, for eksempel en morsom maraton. Mellom løperens inngangsavgift, deltakeravgift og forretningsavgift, kan du forvente å tjene godt ut av denne typen arrangement. Funksjonskammerbedrifter, og la dem sette opp tabeller for å vise sine tjenester. Oppgi en høyere avgift for ikke-medlemmer å vise. Inngangsavgift starter normalt på $ 20 per person for å kjøre. Planlegg på forhånd for arrangementsfremmende kampanjer via pressemeldinger for nyhetsdekning og kalenderposter i hele samfunnet. Sett en rimelig inngangsavgift for familier å delta, om ikke gratis, og legg til masse aktiviteter og underholdning for å holde dem engasjert.