Fordeler og ulemper ved Yellow Pages Advertising

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Yellow Pages-telefonbøker har vært i amerikanske hjem og har tjent som en "søkemotor" for folk å finne produkter og tjenester på forespørsel i nesten 120 år. Gule sider holder seg til tiden med elektroniske versjoner. Forbrukerne bruker stadig mer digitale ressurser å undersøke bedrifter og få informasjon før de kjøper valg i sine hjem, på jobb og under kjøring.

Kostnadsfordeler

Kostnadene er en stor fordel for Yellow Pages-annonsering. Kostnaden er vesentlig mindre enn en 30-sekunders tv-reklame eller avis eller et stort magasinannons, noe som gjør det til en rimelig løsning for budsjettbevisste bedrifter.

Fordelingsfordeler

Gule sider gjør det mulig for bedrifter å nå et bredt spekter av innbyggere i et storbyområde. Lokale bedrifter kan vokse sin kundebase og nå ut til potensielle kunder som bor eller jobber i nærheten av virksomheten, i andre nabolag eller over hele byen. Mange storbyområder har flere utgaver. Bedrifter bruker denne funksjonen til å målrette mot bestemte nabolag, forsteder og omkringliggende byer.

Etablert ressurs

Yellow Pages er et etablert mediebil. Når folk flytter til et nytt hjem, sørger de ofte for å ta telefonbøkene sammen slik at de kan finne nye tjenesteleverandører, som renserier, banker og dagligvarebutikker. Alfabetiske oppføringer etter service og forretning gjør Gull Sider brukervennlige. Innbyggere uten tilgang til en datamaskin stole fortsatt på telefonbøker.

Begrenset rekkevidde

Gule sider faller kort når de når kunder utover lokale grenser. Dette kan påvirke bedrifter som ønsker å nå kunder regionalt, nasjonalt eller til og med globalt. Internett og e-handel lar nå bedrifter av alle størrelser konkurrere i den virtuelle globale markedsplassen. For eksempel var en smykker designer med en liten boutique i fortiden avhengig av telefonboksannonsering for å nå lokale kunder. Dagens boutiqueeiere kan sette opp et nettsted og selge til kunder over hele verden.

Innholdsbegrensninger

Yellow Pages-annonsering har begrensede innholdsegenskaper. En fullside-annonse er maksimal plassgebyr, og det kan være kostbart. Nettsteder tillater bedrifter å inkludere så mye innhold som nødvendig og ønsket, sammen med bilder, videoer, undersøkelser, meningsmålinger og andre interaktive funksjoner. En tv-reklame kan inneholde tidsfølsom informasjon for å fremme et salg eller ankomsten av nye produkter. En magasinannonse kan markedsføre en hendelse, prissetting eller sesongspesifikke elementer. Fordi telefonbøker skrives ut en gang i året, er mulighetene for å oppdatere eller revidere innhold eller fremme sesongmessige spesialtilbud begrenset.

CRM ulemper

I tillegg er telefonbøker begrenset til evnen til å ta opp data om kundeforholdsstyring (CRM). Nettsteder gir bedrifter mulighet til å fange navn, e-postadresser, telefonnumre og annen informasjon for salgsoppfølging og e-postmarkedsføring. TV og radio reklame kan inkludere "operatører står ved" funksjoner for å fange CRM informasjon. Magasinannonser kan inneholde kuponger for å oppnå lignende mål.

Anbefalt