Slik starter du en duftlinje

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange dufthobbyister har slått sin lidenskap til livsfarlige bedrifter ved å skape nye og innovative dufter som appellerer til store publikum. Å starte en duftlinje krever kreativitet, for ikke å nevne noen forretningsmessige og drivkraften til å bygge en bærekraftig virksomhet.

Identifiser et målmarked

Visualiser et målmarked mens du lager dine dufter for å sikre at karakteren til den nye parfymen passer til kunden. Ikke alle dufter anses som hensiktsmessige i en kontorinnstilling eller er vanlig i et treningsstudio, for eksempel. Ved å identifisere et målmarked kan entreprenører begynne å lage en duftlinje som tilfredsstiller behovene til deres kundebase helt fra begynnelsen, noe som gir dem en bedre sjanse til å lykkes i det lange løp.

Lag en distinkt duft

Selv om noen gründere etterligner lukten av populære dufter for å øke salget, kan det skape en karakteristisk parfyme som hjelper hobbyister å vende seg fra amatør til pro. Dette betyr at du eksperimenterer med ekstrakter, essensielle oljer og krydder, blant annet for å komme opp med en ny duft. Prosessen med å lage parfyme varierer mellom hobbyister og bedrifter, men det har en viktig innvirkning på sluttproduktet. Samle de riktige materialene og definer dine produksjonsprosesser hvis du vil lykkes.

Design emballasjen

En del av parfymenes glede er emballasjen de kommer inn. Populære merkevarer i butikkene kommer ofte i spritzere med unike former og glanset bokser, og legger til produktets estetiske egenskaper. De fleste entreprenører flasker sine egne dufter og holder emballasjen enkel. Det sparer penger, men skjuler produktet. Dette er akseptabelt i begynnelsen, men som salgsstigning blir emballasje viktigere når man skiller en duftlinje fra andre konkurrenter.

Hold prøver på hånden

Entreprenører bør holde prøver av deres duft linje for hånden for å gi til venner, familie, potensielle kunder og forretningspartnere. Send prøver til lederne av lokale og nasjonale distribusjonsselskaper. Prøver gir kundene en risikofri mulighet til å oppleve en duft som hjelper til med å vinne ny virksomhet. Prøver kommer vanligvis i mindre flasker eller pakker for å redusere kostnadene for gründeren.

Etablere distribusjonskanaler

Når en tydelig duft er opprettet og den er pakket for salg, er neste trinn å få produktet solgt i små eller store butikk. Dette krever at du etablerer en distribusjonsavtale med ulike forretningsenheter. Ikke skriv opp avtalen alene. Leie en advokat med erfaring i avtaler med forhandlere og grossister.

Anbefalt