Slik lager du en kvitteringshefte for en bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et kvitteringshefte for en bedrift kan hjelpe eieren med å holde nøyaktige og detaljerte kontoer over transaksjonene. Mens et kvitteringsbrosjyre kan kjøpes, er den kjøpte typen ikke skreddersydd for din virksomhet. Du kan designe ditt eget kvitteringsbrosjyre som passer perfekt til bedriften din.

Elementer du trenger

  • Datamaskin

  • Design programvare

  • Skriver

  • Binder

Bruk Microsoft Excel eller Swift Publisher til å designe kvitteringsboken din. Med Excel har du regnskapsprogramvaren til å begynne med, og du tilpasser den for de typer salg du utfører. Det gir også en digital oversikt over hva du vil skrive ut. Du kan designe den tom i begynnelsen med bare kategoriene skissert, og skriv den deretter ut til ark for senere binding. Swift Publisher er et grunnleggende desktop publishing program som ikke er designet for regnskap, men det er en rask måte å designe kvitteringsboken du trenger.

Lag en liste før du begynner med all relevant informasjon du trenger for senere bokføring. Hvis du for eksempel utfører en tjeneste, for eksempel tømrer, trenger du kundens navn, telefon og adresse samt et sted for materialer og arbeidstid. Du vil også trenge et sted for det betalte beløpet og datoen. Hvis du forventer å bli betalt i avdrag, trenger du også seksjoner for dette. Denne informasjonen vil være nyttig for deg og kunden.

Vet at kvittens størrelse kan variere i henhold til designers beslutning. Vanligvis noen få inches i bredde og ca 6 inches i lengde er nok til å tilfredsstille dimensjonene for kvittering. Men for mer omfattende kvitteringer, vil du kanskje designe en 8,5-for-11-tommers bok. Dette gjør det lettere å skrive ut og binde også. Du kan få fire til seks kvitteringer per side på denne måten, dividere dem med linjestykket i Swift Publisher.

Design boken. Bruk Swift Publisher, fordi det er lettest å lære, sette opp et 8,5-for-11-tommers dokument. Importer logoen eller skriv inn navnet ditt på toppen. Bruk linjeprogrammet til å plassere områder som skal fylles inn som kundenavn, beløp, dato, service og annen informasjon. Få full effekt fra en kvitteringsbok ved å designe den med karbonpapir eller karbonfrie papirark slik at du beholder en rekord mens kunden mottar kvitteringen. Dette betyr at det vil være et toppark, et ark med karbonpapir og arket som forblir i boken.

Bind boken Du kan få dette gjort av en profesjonell bindemiddel hvis du trenger mange av dem, men hvis du bare trenger noen få år, kan du bruke et kambinder. Disse er billige og lar deg gjøre bindingen internt. Kambinderen smelter hull i papiret, og lar deg deretter feste en plastbinder gjennom hullene.