Hvor mye kan du gjøre i US Air Force?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Oppdrag fra US Air Force er å "flyve, kjempe og vinne … i luft, rom og cyberspace." Til dette formål rekrutterer de de som har et minimum videregående diplom for å motta opplæring og arbeid på områder som fly, administrasjon, datamaskiner og elektronikk. Informasjon er fra US Air Force fra februar 2011.

Enlisted Pay

Enlisted grunnlønn varierer etter lønn og erfaring. For eksempel er lønn for klasse E-1, som er den laveste klassifiseringen, og to år eller mindre erfaring er $ 1467 per måned. For klasse E-7, med samme erfaring, er lønnen $ 1,467 per måned. I motsatt ende, klasse E-9, som er høyest karakter, med over 40 års erfaring, gir stipend på 7 196 per måned.

Offiser betaler

Offisiell grunnlønn er på samme måte differensiert i henhold til karakter og erfaring. For eksempel er lønn for klasse O-1, som er den laveste klassifiseringen, og to år eller mindre av eperience er $ 2 783 per måned. For klasse O-8, med samme erfaring, er lønnen $ 9.531 per måned. På den høye enden, klasse O-10, som er den høyeste karakteren, med over 40 års erfaring garners betale på $ 18,937 per måned.

fordeler

Luftfartsmedlemmer mottar flere godtgjørelser og fordeler som varierer etter rang og sted. Gratis bolig, for eksempel, inkludert verktøy og vedlikehold, er gitt for de som velger å bo på base. De som bor utenfor basen, mottar en månedlig skattefri boligpenning. Gratis måltider er også tilgjengelig på base. I tillegg mottar medlemmene medisinsk og tannpleie, forsikring, utdannelsesmuligheter, rekreasjons klubbmedlemskap og betalte ferier.

Retirement

Etter 20 års tjeneste kan Air Force Personell pensjonere med full fordel. Dette inkluderer en månedlig betaling med levetidsjusteringer, kompensasjon for kamprelaterte funksjonshemminger, helsevesen, utdanningsfordeler og livsforsikring. Plass-tilgjengelig reise ombord på statsfly, pensjonister og flytting og lagring til et hvilket som helst sted i USA er også tilgjengelig. De som har mistet noen medaljer eller dekorasjoner, kan kreve erstatning uten kostnad.