Hva er en enhetlig Commercial Code Filing?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den ensartede kommersielle koden (UCC) er en juridisk mal for stater som skal vedta som styrer kommersielle aktiviteter innenfor en stat og over statslinjer. Stater kan gjøre endringer i UCC-malen eller vedta malen som-er. UCC er ikke føderal lovgivning og ifølge business.gov har blitt vedtatt av alle 50 stater i unionen. En UCC-arkivering er handlingen om å arkivere UCC-papirarbeid med den enkelte statssekretær eller lignende statlig organ.

UCC Filings

UCC dekker alle kommersielle transaksjoner, inkludert salg, leieavtaler, private finansieringsarrangementer og utstedelse av kapitaloverføring. UCC-arkiver kan gjøres mot eiendom for å skape et lån for å sikre privat finansiering.

Statssekretærens rolle

Kontoret til statssekretæren eller avdelingen er ansvarlig for å overvåke UCC-arkiveringen i hver stat. Mange, om ikke alle, stater gir online tilgang til UCC-arkiveringsskjemaer og informasjon.

Formålet med en UCC-arkivering

En UCC-filing blir vanligvis bedt om når en part finansierer en privat transaksjon mellom seg selv og en annen part. En UCC-arkivering er den eneste måten å offentliggjøre et løfte om sikkerhet eller sikkerhet mot privat finansiering.

UCC-1-skjemaet

Kanskje den vanligste bruken av UCC er når en utlåner registrerer et UCC-1-skjema når han utsteder et forretningslån. UCC-1-skjemaet gir långiveren den første lienposisjonen mot alle eiendeler i virksomheten dersom lånet misligholdes. Når et lån er betalt, bør virksomheten be om at utlåner fjerner lien.

Betydningen av UCC

UCC er et vidunder av moderne lov. Det er en kode etablert av offentlige organisasjoner som er vedtatt universelt av alle 50 stater. Det gir små bedrifter et klart og konsistent sett med lover som styrer alle kommersielle transaksjoner.