Tap betalingsmottaker vs Ekstra forsikret eiendomsforsikring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsikringskrav for eiendom varierer avhengig av situasjonen.Andre parter som er involvert i eiendommen din, kan kreve spesiell beskyttelse som en del av din eiendom forsikringspolicy, og kan be om å bli oppkalt som "tap betaler" eller "ekstra forsikret." Vilkårene er like, men har svært forskjellige betydninger og gir ulike nivåer av beskyttelse til alle involverte parter.

Tap betalingsmottaker

Forsikringsselskaper betaler krav direkte til tapsmottaker først, før noen betaling blir utført til en annen person, inkludert policyeieren. Vanligvis, et boliglån selskap som holder en lien mot eiendommen krever eieren av hjemmet til å kjøpe eiendom forsikring og kaller det som tap betalingsmottaker. Dette gjør det mulig for boliglånet å samle inn betaling for skade på eiendommen for å sikre at interessen deres er beskyttet.

Ekstra forsikret

Den ekstra forsikrede på en policy er en enhet som har samme forsikringsdekning som policyeier. Denne betegnelsen brukes ofte med ansvarsforsikringsdekning hvor en annen person eller et selskap kunne holdes ansvarlig for politiets virksomhet. For eksempel kan en franchisegiver kreve at et selskap som driver en av sine franchiseavtaler, nevner franchisegiver som en ekstra forsikret på sin ansvarsforsikring, dersom franchisegiveren saksøks på grunn av en handling fra franchiseeieren.

Eiendoms skade

Hvis en forsikretes hjem er skadet utover reparasjon, vil husseierens forsikringsselskap utstedes en undersøkelse til boliglånsforetaket for skader opp til saldoen på boliglånet, med boligen mottar resten. En utlåner kan fravike betaling av kravet om å tillate boligen å utføre reparasjoner på eiendommen. Med mer omfattende reparerbar skade kan realkreditforetaket utbetale penger til boligen da reparasjoner gjøres for å være sikker på at eiendommen holdes i god stand.

Ansvarskrav

Enkle erstatningsansvar er vanligvis grei, og de ekstra forsikrede bestemmelsene kan ikke gjelde med mindre krav. Hvis en person glirer og faller i forretningsstedet, vil erstatningsforsikringsselskapet sannsynligvis bare betale kravet. Hvis personen fører et søksmål for en stor mengde, vil virksomhetsansvarsdekning sørge for forsvaret av saken, og erstatning av erstatning eller betaling av dommen opp til de politiske grensene. Denne beskyttelsen vil gjelde for eventuelle andre forsikrede som er oppført på retningslinjene.